Amfe-blusser

Amfe-blusser

AMFE-brandblusser de nieuwe generatie automatische brandblussers met brandblusmiddel dat bij expansie in onschadelijk blusgas wordt omgezet. Onderhoudsvrije brandblussers in de webshop verkrijgbaar met diverse temperatuurgradaties, zonder of met doormelding functie. VdS gekeurde automatische brandblussers voor het tegen branduitbreiding beschermen van bedrijfskritische 24/7 online apparatuur in productie, ICT, veehouderij processen.


AMFE-brandblusser toepassingen:

amfe-brandblusser

Elke AMFE-brandblusser werkt zonder stroomvoorziening en is volledig onderhoudsvrij..! Deze soorten automatische brandblussers dienen om brand in compartimenten zoals behuizingen en kasten met kostbare hoogwaardige ICT, PLC, INFRA, overige spanning gevoede apparatuur te onderdrukken en automatisch te blussen. Denk hierbij ook aan verkeersregelinstallaties.

Investeren in AMFE-brandblusser blusmiddelen is laag vergeleken met de aanschaf van een ruimteblussysteem. De AMFE brandblussers bevatten het Novec blusgas dat vloeibaar in de compacte cilinder wordt opgeslagen. Novec blusgas is mede vanwege de korte atmosferische levensduur (slechts drie dagen) milieuvriendelijk en veilig voor personen. Deze brandblussers werken 24/7 en zorgen dat bedrijfsonderbrekingen veroorzaakt door brand beperkt blijft.

AMFE-brandblusser onderhoudsvrij? Dit type 24/7 brandblussers is inderdaad onderhoudsvrij. Het is natuurlijk altijd aan te raden om regelmatig de status van dit type gemonteerde 24/7 brandblussers te controleren. Dit is aan te raden wanneer er bijvoorbeeld veranderingen aan de behuizing van het tegen brand te beveiligen compartiment zijn geschiedt.

AMFE-brandblussers zonder doormelding;

amfe-brandblusser

Waar AMFE-brandblusser monteren? Overal in bijvoorbeeld besloten ruimten als een stroom verdeelkast, besturingskast (PLC-kasten), serverkast, patchkast, meterkasten, UPS-systeem (noodstroom), groepenkast, verkeersregelinstallatie (VRI) en overige compartimenten. Deze innovatieve automatische-brandblussers koop je veilig online bij BlusPunt Brandblussers.

Behalve deze allernieuwste generatie 24/7 automatisch werkende brandblussers bij BlusPunt Brandblussers nu ook verschillende brandblussers voor serieuze aanbieding prijzen, geschikt voor geheel veilig blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur. De draagbare koolzuurgas-brandblussers in de shop zijn uiterst geschikt om brand in door stroomspanning gevoede elektrische apparaten veilig te blussen, zonder dat u onder stroom staat. Koolzuurgas brandblussers zijn in Nederland met 2 of 5 kilo inhoud te koop. Bij BlusPunt de voordeligste aanbiedingen brandblussers online..! Neem bij vragen gerust contact op.


AMFE-brandblusser | BlusPunt BrandblussersĀ© | info@bluspunt.nl