Prymos

Prymos

Prymos brandblussers zijn effectieve blusmiddelen. De Prymos spray-brandblussers zijn nu in twee modellen handzame spray schuim brandblussers beschikbaar. BlusPunt Brandblussers biedt u alle soorten Prymos brandblussers, zowel per stuk als in combinatie aanbiedingen.


De Prymos brandblussers zijn doorontwikkelde brandblussers in compact formaat en zo ontworpen dat iedereen ermee overweg kan. Deze soorten brandblussers zijn namelijk licht van gewicht, eenvoudig te ontgrendelen en direct gereed voor veilig blussen van een begin brand thuis, onderweg en op kantoor. Handig zijn de verkrijgbare brandblusser houders zoals de wandhouder voor montage van de blusser aan wanden en de houder met klittenband strap voor adequate montage van de Voertuig sprayblusser in de auto, de camper of de caravan.


prymos brandblussers


Sinds jaar en dag worden er brandblussers van metaal verkocht echter in bepaalde situaties kan dit nadelig zijn. Bijvoorbeeld in voertuigen kan monteren door het gewicht van metalen brandblussers moeizaam zijn. Ook kunnen metalen blussers door trillingen en schokken aan boord van voertuigen na enige tijd losraken waardoor de brandblusser bij noodzakelijk hard remmen door de auto vliegt. Nu zijn er deze lichtgewicht brandblussers met 625ml blusspray en blustijd duur van maar liefst 25 seconden, vergelijkbaar met 6-liter schuimblussers.


BlusPunt Brandblussers biedt u verschillende soorten sprayblussers. Alle sprayblussers in de webshop zijn onderhoudsvrij, voor een duur van drie, vier of vijf jaar. Sprayblussers zijn ook goedkope brandblussers die in verschillende brandklassen en zelfs voor het blussen van een elektriciteitsbrand tot 1000 volt inzetbaar zijn. De blusnevel geleidt geen elektrische spanning omdat de sproeinozzle kortstondig de blusnevel onderbreekt.


De Prymos brandblusser Universeel is inzetbaar voor brandblussing in brandklassen A, B, F en elektrische apparatuur onder spanning. De Prymos brandblusser Voertuigen in brandklassen A, B en elektronica in auto, camper en caravan. Beide soorten Prymos brandblussers hebben het in Nederland vereiste Rijkskeurmerk dat inhoud dat ze aan alle gestelde ontwerpcriteria en prestatie eisen voldoen. Het zijn erkende brandblussers minimaal vier jaar onderhoudsvrij.


Prymos brandblusser thuis, op kantoor of onderweg auto, camper of caravan kopen? In de webshop biedt BlusPunt Brandblussers deze voordelige brandblusser soorten in verschillende modellen en merken. De sprayblussers met F rating zijn geschikt voor het blussen van een vlam-in-de-pan. Neem voor informatie over sprayblussers in de webshop gerust contact op.


Prymos Brandblussers | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl