Safecaddy

Safecaddy

SAFECADDY, mobiele-oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt Brandblussers is leverancier van SAFECADDY BHV EHBO wagens en biedt mobiele BHV veiligheidsoplossingen voor bedrijven, instellingen en evenementen. Bestel uw SAFECADDY en selecteer eenvoudig in de webshop BHV en EHBO materialen die specifiek voor uw organisatie van toepassing zijn. Made in Germany, leverbaar in 3-uitvoeringen. Til uw BHV-organisatie met een SAFECADDY nu naar een nog sneller reactie niveau. Uniek mobiel veiligheidssysteem voor snelle en directe hulpverlening bij bedrijfsongevallen en brand. Informatie..? Neem contact op.SAFECADDY voor optimaal snelle bedrijfsveiligheid overal. Met SAFECADDY bedrijfsveiligheid middelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaatsvindt. Alle verkrijgbare modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners sneller eerste hulp kunnen bieden. Deze mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt zowel in bedrijven, instellingen als op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden in het pand. Met de SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Ieder model is naar wens met die bedrijfsveiligheidartikelen specifiek voor uw organisatie ( BHV, EHBO, blusdeken(s) en brandblusser(s) ) in te richten. De First Responder de hulpverlener die qua kennis tussen de BHV-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat, kan zo zorgen voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand) schade beperking bij calamiteiten. Mobiele oplossing ook geschikt voor hulpdiensten.


SAFECADDY en functionaliteit. De modellen zijn reeds dagelijks nationaal en internationaal in gebruik bij instanties en bedrijven. Het gemak om direct eerste hulpmiddelen nabij te hebben biedt levensreddende tijdwinst bij calamiteiten. Het ontwerp is zo geconstrueerd dat elk type eenvoudig en snel naar de calamiteit te verrijden is. Simply More Safety..!


SAFECADDY voor optimale bedrijfsveiligheid bij o.a. het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart centrum. Het NLR heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere SAFECADDY’S aangekocht. Zo hebben medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) opleiding, BHV/EHBO middelen en speciale gereedschappen binnen handbereik. Elke uitvoering biedt afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er behalve BHV/EHBO-artikelen ook zaklampen, gereedschappen en onderdelen worden opgeborgen.