Accu brandblusser

Accu brandblusser

Een accu brandblusser is een speciale brandblusser. Een accu brand is namelijk niet met een standaard brandblusser te blussen. Het aantal branden veroorzaakt door een lithium-accu of lithium-batterijen neemt overhand toe. Lithium accubranden brengen een onderschat gevaar met zich. Een lithium brand wordt zeer heet en dit type brand gaat niet zomaar uit. Onze accu brandblusser met 6-liter lithium blusmiddel is speciaal ontworpen voor effectief blussen van een lithium accu brand. Een accu brand blussen vraagt om een specifiek brandblusmiddel. In de webshop nieuwe lithium accu brandblusser met speciale spuitlans voor aanbieding prijs.

accu brandblusser

Waarom accu brandblusser? Een accu dient om energie in op te slaan waarbij de chemische energie in elektrische energie wordt omgezet. Een lithium batterij accu onderscheidt zich door hoge energiedichtheid en snelle herlaadbaarheid. Lithium accu brandblussers zijn dan ook ontwikkeld doordat lithium-ion accu’s oververhit en in brand kunnen raken. De bekendste accu branden zijn lithium accu autobranden. Een accu brand vindt veelal plaats bij opladen door gebruik van niet-originele laders, overladen of door beschadigingen aan batterij of accu.

In elektrisch aangedreven of gevoede apparatuur zoals E-bikes, scootmobielen, elektrisch aangedreven voertuigen, telefoons, drones, enz. worden lithium accu batterijen meer en meer toegepast. Ook fabrikanten van noodstroomvoorzieningen (UPS systemen) hebben sinds enige tijd de voordelen van lithium-ion accu batterijen ontdekt. UPS systemen voorzien bij uitval van de netspanning in een vooraf berekende autonomietijd om ICT hardware en software een bepaalde tijd online te houden en of om bij stroomuitval een zachte shutdown procedure in werking te stellen. Dit zodat de systemen niet hard uitgaan en defect raken.

Ook accu recycling bedrijven zien de risico’s op brand veroorzaakt door lithium accu batterijen toenemen. In de webshop goedkope lithium accu brandblusser online kopen. Omdat steeds meer innoverende toepassingen gebruik maken van een lithium accu of batterij neemt ook het aantal lithium accu branden toe. Blussen van lithium branden dient met speciaal lithium blusmiddel te gebeuren. Lithium brandblussers bieden u hoge blusprestaties ter voorkoming van branduitbreiding thuis, op kantoor en onderweg. Lithium branden zijn hevige branden waarbij vrijkomende gassen giftig zijn, voorkom vooral inademing. Bij BlusPunt nu speciale aanbieding accublusser met Rijkskeurmerk inclusief keuringssticker en montage beugel.

ACCU brandblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl