BHV artikelen

BHV artikelen

BHV staat voor bedrijfshulpverlening op de werkvloer. Met onze BHV-shop zijn wij groothandel en leverancier van BHV artikelen voor bedrijven en organisaties, groot en klein. In de webshop bedrijfshulpverlening artikelen van A-merken met korte levertijd. Niet alleen de EHBO & BHV artikelen zijn uitstekend. Ook onze prijzen zijn uitermate concurrerend. Voor nog sneller hulp verlenen bieden wij het handige BHV-EHBO wandsysteem inclusief veiligheidsartikelen. Op zoek naar voordelige BHV-cursus inclusief AED reanimatie training Drenthe? Neem contact op.


BHV artikelen

BHV artikel wandsystemen branchespecifiek compleet geleverd met de getoonde artikelen. Met dit fraaie wandsysteem heeft u meest benodigde eerste hulp materialen op een centrale plaats overzichtelijk bij elkaar. Bij toepassen van deze wandoplossing hoeft u dus nooit meer naar een ergens rondslingerende verbandkoffer, oogspoelflessen of de pleisters te zoeken. Is een pleister nodig? De verbandkoffer hoeft niet open omdat er een pleisterdispenser inclusief voorraad pleisters meegeleverd wordt. Aanbieding bedrijfsveiligheid artikelen voor optimale bedrijfshulpverlening bij ongevallen op de werkvloer. Zo bent u in elk geval goed voorbereid.


BHV pictogrammen

Bedrijfsveiligheid artikelen voor bedrijven, fabrieken, verenigingen, instellingen en winkels. In de BHVshop online EHBO artikelen bestellen en precies datgene kopen wat voor het beperken van bedrijfsongevallen binnen uw bedrijf of organisatie van belang is. Bij ons eenvoudig bestellen na selecteren van benodigde veiligheidsartikelen per categorie. De op deze pagina afgebeelde voor eerste hulp geschikte wandsystemen zijn bij calamiteiten uitermate handig en zijn behalve in gebouwen ook geschikt voor snel verzorgen van letsel in tijdelijke project werkomgevingen zoals de bouw en projectmatige huisvesting. Ook leveren wij brandblussers oogspoelflessen, verbandkoffers, pleisters en AED apparaten rechtstreeks van de fabrikant. De locatie van bedrijfsveiligheid materialen dienen met veiligheidspictogrammen (afm. 20x20cm) aangeduid te worden, conform de Arbowet. In de webshop nog veel meer bedrijfsveiligheid pictogrammen en door het uitvoeren van een risico-inventarisatie en opmaak van BHV plan helpen wij de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijf of organisatie verder te optimaliseren.


Ook voor bedrijfsveiligheidadvies en het periodiek keuren en controleren van brandblussers, verbandkoffers en noodverlichtingen zijn wij graag van dienst. Neem voor advies contact op.

BHV artikelen & materialen online kopen | info@bhv-shop.eu