Sprayblussers

Sprayblussers

Sprayblussers zijn goedkope brandblussers. Goedkope soorten brandblussers met schuim waarmee je snel een beginnende brand kunt bestrijden. Wil je voor thuis een brandblusser met universeel brand blusmiddel kopen dan zijn spraybrandblussers voordelige blussers. De sprayblusser is universeel inzetbaar voor het blussen van brand in meerdere brandklassen.


sprayblussers


Op zoek naar sprayblussers? Bij BlusPunt ruim assortiment spray brandblussers voor thuis auto, boot, camper, caravan en voor op kantoor voor lage Internet prijzen. Spray blussers zijn in feite schuim brandblussers met schuim blusmiddel dat ook wel AFFF sproeischuim wordt genoemd. Met sproeischuim blusmiddel brand blussen is nog effici├źnter dan met standaard blusschuim. Het brandblusmiddel in sprayblusser is net als de sproeitechniek innoverend te noemen doordat de blustijd nagenoeg identiek is aan die van een schuim brandblusser met 6 liter inhoud. De sprayblusser is een kleine blusser met grootse prestatie – prijs verhouding.


Behalve sprayblussers in de shop goedkope poederblusser, schuimblusser, automatische en koolzuursneeuw brandblusser met zeer voordelige prijs online kopen. Verschillende soorten brandblussers met diverse blusmiddelen ter voorkoming van branduitbreiding in gebouwen ruimten en buiten. De brandblusapparaten hebben net als de sprayblussers het Rijkskeurmerk dat inhoud dat het ontwerp, de constructie en de blusrating van de betreffende brandblusser voldoet aan de wettelijke regelgeving van brandblussers die op de Nederlandse markt mogen worden toegelaten. Het Bouwbesluit is het uitgangspunt bij projecteren van brandblussers.


Tussen sprayblussers zijn verschillen op te merken. Niet alleen de prijs is verschillend echter ook de houdbaarheid termijn van het AFFF spray schuim blusmiddel varieert. Fabrikanten van sprayblussers onderscheiden zich ook nog door de unieke verschillende wijze van bediening (ontgrendeling) en activatie. In ieder geval zijn de sprayblussers sneller inzetbaar dan stalen brandblussers waar met veel kracht eerst de borgpen verwijderd dient te worden. Vooral dit laatste is voor veel mensen ergerlijk. Hieromtrent hebben wij vanuit BlusPunt Brandblussers verschillende goedkope brandblusser sprayblusser in het winkel assortiment opgenomen.


Wist u dat sprayblussers onderhoudsvrije brandblussers zijn? Onderhoudsvrije brandblusser die geen jaarlijks terugkerende brandblusser onderhoud kosten voor controle of hervullen vergt. De goedkoopste brandblusser voor thuis, onderweg en op kantoor tevens geschikt voor veilig blussen op elektrische apparaten en installaties onder spanning. U kunt er zelfs veilig brandend frituurvet mee blussen! Neem voor aanvullende informatie over deze soorten brand blusapparaten gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!


Sprayblussers | BlusPunt Brandblussers ┬ę | info@bluspunt.nl