Vetblusser

Vetblusser

Vetblusser voor in de keuken nodig? Webshop vetblussers voor keuken thuis en grootkeuken! Vetblussers om brand tijdens frituren, koken en grillen te blussen. De soorten vetblussers in de webshop zijn speciaal ontwikkelde brandblussers voor het veilig blussen van keukenbrand frituurbranden en vetbranden. Neem voor advies over vet brandblussers gerust contact op.


Een vetblusser bevat blusmiddel speciaal voor het afdekken en adequaat blussen van zeer hete vloeistoffen. Het brandblusmiddel in vetblussers wordt wet chemical of chemisch schuim genoemd. Dit blusmiddel maakt vetblussers effectieve keuken brandblusapparaten geschikt voor blussen op brandklasse F branden. Brandend frituurvet of brandende bakolie is uiterst gevaarlijk terwijl uitbreiding van brand in keukens voorkomen dient te worden. De vetblussers in de webshop van BlusPunt Brandblussers bieden uitkomst..!


vetblusser

Een vetblusser is in de professionele grootkeuken, bedrijfskantine en horeca gelegenheid aan te raden. Vetblussers zijn de beste brandblussers voor bedrijfskeukens en in de keuken-thuis. Een vetblusser mag niet ontbreken waar men aan het koken, bakken, frituren, gourmetten of barbecueën is. De hete vloeistoffen in een friteuse, koekenpan, barbecue, oven of braadpan op het fornuis kunnen bij het bereik van de ontbrandingstemperatuur spontaan ontbranden.


De prijs van een vetblusser voor thuis is niet te vergelijken met de prijzen van vetblussers voor in de professionele grootkeuken. Dit komt doordat er bij het koken, bakken, frituren en braden in woningen en appartementen een mindere hoeveelheid brandbare vloeistoffen als vetten en oliën wordt gebruikt. Het formaat van een vet brandblusser voor thuis is in omvang en grootte een stuk kleiner dan die van vetblussers voor in de keuken van restaurant, hotel of snackbar. De vetblusser voor thuis is ook in de variant voor camper en caravan in de webshop te koop. Met en zonder brandblusser houder. Wij adviseren om de kleine vetblusser op te hangen zodat de locatie van de blusser goed opvalt hetgeen snelle brandbestrijding ten goede komt.


De professionele vetblussers in de webshop zijn eveneens van zeer betrouwbare en degelijke kwaliteit. Deze soorten vetblussers zijn zwaarder en groter in omvang. Dit komt doordat er in de professionele grootkeuken een grotere hoeveelheid aan vet blusmiddel benodigd is om bijvoorbeeld een brand in een frituurbak te blussen. Omdat grootkeukens in bedrijven en in horecagelegenheden gesitueerd zijn stellen de verzekeraars verplicht om een blusser-locatie bord boven of in de directe nabijheid van de vetblusser aan de wand te bevestigen. Ook dit bespoedigt snelle brandbestrijding. Professionele vetblussers hebben een andere blusrating.


In de webshop vetblusser voor professionele keuken met 75F-blusrating online kopen. Dat betekent dat u met deze vet brandblussers een vetbrand met een maximale brandgrootte tot 75 liter vet of olie veilig kunt blussen. Neem voor advies en informatie over brandblussers voor bedrijfskeuken, marktwagens, thuis, restaurant, hotel, horeca of snackbar gerust contact op. Bestel eenvoudig online bij BlusPunt Brandblussers de vetblusser naar keuze voor lage prijs.


Vetblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl