6-KILO

6-KILO

Online goedkope poederblusser 6-kilo kopen? In de webwinkel bij BlusPunt Brandblussers nu verschillende soorten 6-liter poeder brandblussers met Rijkskeurmerk inclusief ophangbeugel en keuringssticker veilig online kopen. Nieuwe poederblussers voor aanbieding prijzen!


Een poederblusser 6-kilo geldt als basis brandbeveiliging eenheid in bedrijven, op bedrijfs- en buitenterreinen. Wat houdt dit in? De voorschriften en ook regelgeving met betrekking tot de brandpreventie en gebruiksfunctie(s) van ruimten in bedrijfsgebouwen en op buitenterreinen vereisen brandblussers met een minimale inhoud van 6-liter of 6-kilo. Het kan voorkomen dat een bedrijfsruimte in een bedrijfspand of winkelpand meerdere gebruiksfuncties heeft. Zoals ruimte met werkplaats en kantoor. In deze ruimte worden er èèn 6-liter schuim of èèn 6-kilo poederblusser en èèn 5-kg-koolzuurgasbrandblusser door de brandverzekering vereist.


goedkope-poederblusser-6-kilo

BlusPunt Brandblussers levert landelijk aan bedrijven en particulieren 6-kilo poederblussers met brandklassen ABC en D poeder. Met de ABC-poederblussers kunt u veilig brandende vaste stoffen, vloeistoffen en ook op onder spanning staande elektrische apparatuur en installaties blussen. De brandklasse D-poederblussers in onze webshop zijn speciaal ontworpen voor het blussen van moeizaam te blussen metaalbranden. ABC poeder brandblussers leveren wij met 1, 2, 6, 9 en 12 kilo inhoud. De brandklasse D poeder brandblussers met 9 en 12 kilo inhoud. De ophanghoogte van poederblussers met inhoud vanaf 6-kilo is èèn meter vanaf de vloer.


In ruimten van gebouwen adviseren wij altijd brandblussers met schuim te kopen. Dit omdat bij blussen met ABC poeder in besloten ruimten het bluspoeder achteraf uiterst moeizaam te verwijderen is. Reinigen van uw apparatuur na blussen met poeder is kostbaar. Groot voordeel van ABC poeder brandblussers is dat deze soorten brandblussers toch redelijk goedkoper zijn dan brandblussers met schuim en dat poederblussers plus de blusstof ABC poeder vanaf het productieproces tegen zeer lage temperaturen ver onder het vriespunt bestand zijn. BlusPunt Brandblussers levert diverse soorten poederblussers met metalen cilinder en ook de meest goedkope poederblusser 6-kilo met of zonder beschermvoet.


Composiet-brandblussers zijn onderhoudsarme brandblussers welke wij vanuit de webshop leveren met 6-kilo of 9-kilo ABC poeder (ook met 6-liter en 9-liter schuim) inhoud. Robuuste brandblussers met lichtgewicht cilinder waarin zelfs kevlar is verwerkt. De soorten composiet kunststof brandblussers zijn met RVS onderdelen uitgerust zodat deze brandblussers in ieder geval niet roesten. Advies poederblussers? Neem gerust contact met de klantenservice op. De goedkoopste composiet brandblussers koop je online in de brandblussershop bij BlusPunt.


6-kilo poederblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl