Boot

Boot

Brandblusser voor de boot. Goedkope brandblusser boot met uniek universeel blusmiddel voor brandpreventie aan boord van uw boot! Brandblusser met grote bluscapaciteit, snelle montage, in meerdere brandklassen inzetbaar èn onderhoudsvrij! De spray brandblusser voor op de boot is een onderhoudsvrije brandblusser. In de webshop brandblussers met metalen cilinder en lichtgewicht spray brandblussers met Rijkskeurmerk voor op de boot!


brandblusser-bootVeilig varen met een brandblusser voor op de boot. Bij het blussen van brand in een boot of ander vaartuig is snel handelen vereist. Van belang is dat er èèn of meerdere brandblussers met het juiste blusmiddel aan boord zijn. Welke en hoeveel brandblussers voor aan boord kopen? Dit hangt af van het soort vaartuig, de indeling en afmeting. BlusPunt Brandblussers biedt in de shop goedkope blusmiddelen voor beroepsvaartuigen en pleziervaartuigen!


Veel verkochte brandblussers voor brandpreventie aan boord van boten zijn de ABC poeder brandblussers. Poederblussers kunt u ook in de webwinkel bij BlusPunt Brandblussers met 1kg en 2kg kopen. Een poederblusser is geschikt voor het blussen van brand in brandklassen ABC. Echter een poederblusser veroorzaakt gevolgschade aan kostbare elektronica aan boord.


Onze onderhoudsvrije brandblusserspray voor op de boot is eenvoudig in gebruik, is direct inzetbaar en heeft maar liefst eenzelfde spuitduur als een 6-liter-schuimblusser van metaal. Dat is ten opzichte van een 2kg poeder brandblusser maar liefst 16 seconden langer. Nog een voordeel van de brandblusserspray is de allround inzetbaarheid in diverse brandklassen. Met de brandblusserspray veilig en de meest minimale blusschade aan boord blussen op hout papier, textiel, brandstof, elektronica en frituurvet! De werking berust namelijk op zeer fijne verneveling van het blusmiddel dat als een ware een afsluitende film om de brandhaard legt waardoor de brand zal doven. De sprayblusser is een goedkope brandblusser voor aan boord.


Webshop diverse soorten brandblussers en BHV-artikelen voor zeilboot, woonboot, jachtwerf beroepsvaartuigen, paviljoen, sluizen, jachthaven om brandpreventie en veiligheid aan boord van vaartuigen in de pleziervaart, watersport, beroepsvaart en in scheepvaart gerelateerde gebouwen verder te borgen. BlusPunt Brandblussers ook voordelige blusmiddelencontrole en automatische brandblussers in diverse afmetingen met verschillende blusmiddelen voor het automatisch blussen brand motorruimte. Verkrijgbaar voor diverse grootten motorruimten.


brandblusser-boot


Goedkope-Brandblusser.nl | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl