Caravan

Caravan

Goedkope brandblusser caravan! Een brandblusser voor in de caravan moet voor het veilig blussen van verschillende branden geschikt zijn. In de webshop van BlusPunt Brandblussers diverse brandblussers voor caravan kopen. Van onderhoudsvrije spray brandblusser tot en met kleine brandblussers met met metalen cilinder. Voor elke caravan de juiste brandblusser!


Brandpreventie caravan! Ook in caravans kan er onverwacht brand uitbreken. Zorg dat u op brand bent voorbereid. Een brandblusser in de caravan is in Nederland niet verplicht maar wel aan te raden. Tijdens vakanties wordt steeds meer elektrische apparatuur tegelijk gebruikt. De koelkast, het koffiezetapparaat en vlam-in-de-pan zijn enkele oorzaken van brand in caravans. Het risico op brand ontstaat vaak doordat bedrading niet geheel in orde is of doordat er teveel elektrische apparaten op één groep zijn aangesloten met overbelasting (brand) tot gevolg.


Welke brandblusser voor brandpreventie caravans kopen? Op Internet worden verschillende brandblussers voor caravans aangeboden. Belangrijk bij de brandbestrijding in caravans zijn de blusrating, inhoud en brandklassen van de brandblusser die voorhanden is! Een caravan brand met verkeerd blusmiddel blussen kan tot grote gevolgen zoals persoonlijk letsel leiden. Op vakantie wordt de vuurkorf of barbecue frequent gebruikt. Houdt een brandblusser nabij! Brand door open vuur veroorzaakt verspreid zich zowel binnen als buiten immers razendsnel.


brandblusser-caravanBrandblusser caravan spraybus. Innovatieve volledig onderhoudsvrije brandblusser. Lichtgewicht, met èèn hand in te zetten en bediening als elke spraybus. Enkel verzegeling wegnemen, sprayblusser op de brand richten… en blussen..! De goedkope brandblusser in spraybus is een officieel goedgekeurde brandblusser voor alle soorten caravans. Veilig brandend vet, olie, textiel, brandstof, elektrische apparatuur blussen!


Is er brand? Dan is het zaak om deze snel te blussen. Onze sprayblussers kenmerken zich door de snelle en eenvoudige bediening plus uiterst snelle beschikbaarheid. Omdat sprayblussers licht in gewicht zijn is het mogelijk om deze soorten brandblussers aan iedere wand of andere constructie aan boord, op elke gewenste plaats, te monteren. Zowel horizontaal als verticaal. Ander voordeel van de goedkope brandblusser in spraybus is dat u ten opzichte van metalen poederblussers en schuim brandblussers onderhoud kosten bespaart. Spray brandblussers zijn namelijk onderhoudsvrije brandblussers! BlusPunt Brandblussers biedt behalve levering van nieuwe brandblussers en verbanddozen ook goedkope brandblussercontrole prijzen!


brandblusser-caravan


Brandblussers Caravans | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl