Vetblussers

Vetblussers

Vetblussers om vetbrand bij vlam-in-de-pan te blussen. Vet brandblussers bevatten speciaal blusmiddel om veilig brandende vetten en olie af te dekken. Vetblussers zijn specifiek voor het blussen van vetbranden in de keuken. Bij een te hoge temperatuur van frituurvet of olie in de friteuse of pan kunnen deze vloeistoffen spontaan ontbranden.


Met vetblussers veilig heet vet en olie blussen. Het blusmiddel in vet brandblussers bevat een chemisch additief dat zorgt voor effectieve brandblussing. Omdat het de brandend vet of olie afdekt kan er geen nieuwe zuurstof tot de frituurbrand of vlam-in-de-pan toetreden waardoor de vetbrand door een tekort aan zuurstof zal doven. Gebruik nooit water om brandend vet te blussen. Blussen met water op in brand staand vet in een frituurpan of olie in een bakpan leidt tot een extreme explosieve groei van de vet of olie brand en kan groot letsel veroorzaken.


vetblussers


Welke vetblussers voor in de keuken thuis of grootkeuken kopen? Dè brandblusser voor in de keuken thuis is toch wel de onderhoudsvrije brandblusserspray. BlusPunt Brandblussers biedt deze keukenbrandblusser voor thuis en voor in de camper of caravan. In campers en caravans wordt immers ook gebakken en vaak ook gefrituurd. De blusspray vetblussers zijn handzame lichtgewicht spray vetblussers die zeer eenvoudig en door iedereen voor het blussen van een vetbrand inzetbaar zijn. Koop eenvoudig brandblusserspray brandblussers voor in de keuken thuis, in de camper of caravan in de webshop bij BlusPunt Brandblussers.


Welke vetblussers zijn er voor het veilig blussen van een vetbrand in Horeca keukens? Omdat er in grootkeukens met grote hoeveelheden frituurvet in grote frituurbakken wordt gewerkt is er een grotere voorraad aan vet blusmiddel benodigd. Wij bieden u diverse soorten erkende professionele brandblussers voor keukens van Horecagelegenheden en keukens in bedrijven.


Voor welke brandklassen zijn vetblussers dan ontworpen? Vet brandblussers behoren tot de brandklasse-F brandblussers en zijn daarnaast ook geschikt voor blussen hout, papier, textiel en ook op onder spanning apparatuur in keukens. Brandend vet of olie bevindt zich meestal in elektrisch gevoede keukenapparatuur zoals in ovens, frituurbakken en overige apparatuur.


Zijn blusdekens ook vetblussers? Zoals in de media aangegeven zijn de blusdekens niet altijd even veilig bij inzet op een vetbrand. In de webshop drielaags blusdekens voor professioneel gebruik in keukens van cafetaria, pizzeria, grillroom, hotel en overige eetgelegenheid. Vergeet bij brand niet om de afzuigkap af te schakelen zodat de brand zich niet kan verspreiden.


Goedkope Vetblussers | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl