Co2

Co2

Goedkope Co2 brandblusser kopen? Met Co2 brandblussers veilig op elektrische apparatuur blussen zonder onder spanning te staan. Goedkope Co2-brandblussers, erkende brandblusser voor computerruimte, laboratorium, verdeelstation, productieruimte, grootkeuken, nabij PLC of spanningsverdeelkast. Deze soorten brandblussers zijn ontworpen voor veilig blussen van een elektriciteitsbrand. Eventueel in de combinatie met in brand staande vloeistoffen. Dit type brandblusser wordt ook koolzuursneeuw, koolzuurgas of kooldioxide brandblusser genoemd.


co2 brandblusser kopenWebshop goedkope Co2-brandblussers met 2-kg of 5-kg inhoud. Een Co2-brandblusser ophangen kan het beste binnen een afstand van vijf meter tot een “elektrisch brandrisico” in (bedrijfs)gebouwen. De prijzen van deze brandblussers verschillen per model. In de webshop van BlusPunt Brandblussers online ruime keus uit meerdere soorten brandblussers van een gedegen fabricaat met aanbieding prijs! Deze brandblussers zijn behalve in uw computerruimte of datacenter ook geschikt voor blussen van een beginnende brand in de keuken van een bedrijf schoolkantine, sportvereniging, zorginstelling, zwembad en keukens van winkel en Horeca ondernemingen. Co2 blussers veelzijdig inzetbaar met minimale blusschade.

Wanneer onderhoud Co2 brandblusser? Periodiek onderhoud aan deze brandblussers volgens NEN 2559 minstens 1x per twee jaar door brandblusser onderhoudsbedrijf laten uitvoeren. In het tiende jaar na productiedatum moeten deze brandblussers van een nieuwe vulling worden voorzien. De nieuwe vulling is van Overheidswege verplicht. Bij het bereiken van het 20e jaar (na blusser productiedatum) moet de brandblusser vervangen worden. Het onderhoud aan brandblussers dient om deze veilig en gebruiksklaar te houden.

Bij onderhoud aan deze brandblussers wordt het brutogewicht gewogen. Om te controleren of er in de loop der tijd geen blusgas uit de cilinder is vervlogen. Periodiek onderhoud aan Co2 brandblussers geeft u de zekerheid dat deze voldoende blusmiddel bevatten. Het ophangen van deze soort brandblussers dient op maximaal vijf meter afstand van elektrische apparatuur in kantoorruimte, keukens, datacenters en alle andere elektrische omgevingen. Ophangen van brandblussers met inhoud vanaf 6-liter-schuim of 6-kg-poeder op èèn meter vanaf de vloer. Bij BlusPunt levering nieuwe brandblussers inclusief montagebeugel en gele keuringssticker!

co2 brandblusser


In de webwinkel niet alleen goedkope koolzuursneeuw brandblussers online kopen. BlusPunt biedt ook goedkope spray, poederschuim blussers, brandslanghaspels en BHV-artikelen.


Goedkope Brandblussers | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl