Schuim

Schuim

Goedkope schuim brandblussers winkel. Sinds jaren zijn er al brandblussers van metaal. De nieuwe spray schuimblusser is een echte blusser primeur en innovatie! Innoverend aan spray brandblusapparaten is de effectieve werking, gebruiksvriendelijke bediening en ook dat het onderhoudsvrije AFFF schuim brandblussers zijn! Schuim brandblussers met Rijkskeurmerk.


Webshop goedkope brandblusser met hoogwaardig AFFF blusschuim ontworpen voor zowel particulier als zakelijk gebruik, bij brand. Met sprayblussers brand thuis, in auto, boot, camper caravan of elders binnen seconden blussen. Brandblusser eenvoudig in gebruik voor iedereen. Brandblusser ook voor ouderen en voor personen met verminderde zelfredzaamheid. Nieuwe schuim brandblusser, goedkoop en met een zeer gebruiksvriendelijke eenvoudige bediening en directe beschikbaarheid. Dè brandblusser voor woning, kantoorruimte, voertuig, vaartuig. Compact en tòch gelijke blustijd aan die van 6-liter schuim brandblussers van metaal.


schuim brandblussersTen opzichte van een metalen brandblusser hangt de spray brandblusser niet in de weg. Vanwege het lichte gewicht is de spray schuim brandblusser snel naar een brand te mee te nemen. Online goedkope brandblusser in de shop met lage prijs bestellen?


Kosten keuren brandblussers besparen? Met deze goedkope schuim spray brandblusser geen kosten voor controle, onderhoud of inspectie. Het AFFF schuim blusmiddel heeft de maximale houdbaarheidsduur tot vier jaar. De werking van het blusschuim tijdens een blusactie berust op zeer fijne verneveling op basis van microfog blustechniek.


Goedkope schuimblussers. Controle en keuring brandblussers volgens NEN2559. Wij kennen de onderhoud voorschriften voor onderhoud aan alle schuimblussers door en door. Welke schuimblussers in welk aantal in een bedrijfspand, winkelbedrijf of verenigingsgebouw nodig zijn hangt af van het vloeroppervlak, de gebruiksfunctie van inpandige ruimten en het aantal verdiepingen. Heeft u reeds schuim (of poeder) brandblussers met een metalen cilinder in uw bedrijf? Wij voeren goedkoop brandblusser en brandslanghaspel onderhoud uit.


In de shop bieden wij als alternatief op metalen poederblussers en schuimblussers de nieuwe composiet brandblussers! Composiet schuimblussers of poederblussers zijn onderhoudsarme brandblussers met het Rijkskeurmerk. De composiet schuim en poeder brandblusser behoeft slechts een visuele controle, dus fors onderhoudskosten besparen! De inhoud van de metalen blussers dient in het 5e, 10e en 15e jaar na productie te worden vervangen. De blusstof poeder of het AFFF blusmiddel in composiet brandblussers slechts in het tiende jaar na productie. Hiermee kunt u ten opzichte van draagbare metalen brandblussers al twee keer kosten voor het hervullen van brandblussers besparen. De composiet brandblussers zijn in gewicht lichter dan metalen brandblussers, roesten niet en hebben een stootvaste en krasvaste cilinder.


Goedkope-brandblusser.nl | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl