6-liter

6-liter

Online goedkope 6-liter-schuimblusser kopen? In de webwinkel bij BlusPunt Brandblussers verschillende soorten 6-liter schuim brandblussers met Rijkskeurmerk inclusief ophangbeugel en keuringssticker veilig online kopen. Nieuwe schuimblussers voor aanbieding prijzen!


Een 6-liter-schuimblusser geldt als basis brandbeveiliging eenheid in bedrijven. Wat houdt dit in? De voorschriften en eisen met betrekking tot de brandpreventie en gebruiksfunctie(s) van ruimten in bedrijfsgebouwen vereisen brandblussers met een minimale inhoud van 6-liter. Het kan zijn dat een bedrijfsruimte in een bedrijfspand of winkelpand meerdere gebruiksfuncties heeft. Bijvoorbeeld een werkplaats en kantoorgedeelte. In dit geval wordt er een 6 liter schuim brandblusser en een 5-kg-koolzuurgasblusser door de brandverzekering vereist.

6-liter-schuimblusser

BlusPunt Brandblussers levert landelijk aan bedrijven en particulieren schuim brandblussers met AFFF sproeischuim blusmiddel. Met deze soorten schuimblussers kunt u veilig op onder spanning staande elektrische apparatuur en installaties blussen zonder dat u onder spanning komt te staan. AFFF sproeischuimblussers leveren wij in diverse inhoud (2, 6, 9 liter) volumes zodat u voor iedere bedrijfsruimte de juiste schuimblusser kunt kopen. De voorgeschreven ophanghoogte van een 6 liter schuimblusser is èèn meter (vanaf vloer tot bovenkant blusser).


De 6-liter-schuimblusser is behalve voor het blussen van brand in een bedrijfsruimte ook in de vorstvrije variant in de webshop te koop. Het blusmiddel in schuimblussers is een premix en aan vorstvrije schuimblussers is een vorstwerend additief toegevoegd waardoor het schuim blusmiddel vorstbestendig is. De goedkoopste 6 liter schuimblussers zijn de constante druk schuimblussers. De constante druk schuimblussers zijn te herkennen aan de drukmeter net onder de knijphendel. Andere schuimblussers zijn drijfgaspatroon houdende schuimblussers.


Behalve de 6-liter-schuimblusser leveren wij ook 2-liter en 9-liter schuimblussers. De 2-liter bevattende schuimblussers worden veelal voor brandpreventie thuis en ook in voertuigen of vaartuigen ingezet. De 9-liter schuimblussers worden ingezet voor brandbestrijding bij grotere brandrisico’s in bedrijfsruimten of bij installaties buiten waar meer blusmiddel benodigd is.


De 6-liter-schuimblusser, 2-liter en 9-liter schuim brandblussers in de webshop zijn uitermate geschikt voor het blussen van brand in brandklassen A, B en elektriciteitsbrand tot 1000 volt. In de webshop bieden wij ook onderhoudsarme-schuimblussers met 2, 6, 9 liter sproeischuim.


6-liter-schuimblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl