Brandblusser fluorvrij

Brandblusser fluorvrij

Brandblusser met fluorvrij blusmiddel biedt duurzaamheid, is milieuvriendelijk, recyclebaar en goedkoop. De fluorvrije brandblusser biedt uitstekende blusprestaties en het is dus een fraaie groene brandblusser. Uitkomst voor bedrijven die (MVO) maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze fluorvrije brandblusser bevat 9-liter premix blusmiddel wat een uitstekend blusmiddel is in bedrijfsruimten van kantoren, winkel, vereniging, enz. Vanaf het moment dat bekend werd dat er PFAS (fluor) in schuim blusmiddel zit biedt BlusPunt.nl de leverancier van brandblussers deze brandblusser met fluorvrij blusmiddel. In de shop voordelig brandblusser fluorvrij kopen. Eenvoudig bestellen, veilig online betalen.

Brandblusser met fluorvrij blusmiddel waarmee u aan de eisen van het Bouwbesluit en de Gebruikersvergunning voldoet. De blussende werking van deze fluorvrije brandblusser berust op fijne verneveling van het blusmiddel op de brandhaard. De speciale spuitmond op de blusslang zorgt ervoor dat de voorgemengde blusvloeistof in een fijne nevel op de brand kan worden gebracht. Deze groen brandblusser wordt met drukmeter geleverd. U kunt indien nodig tussentijds zelf of door de bedrijfshulpverlener (laten) controleren of de wijzer van de drukindicator in het groene vlak staat. Nog een voordeel is dat deze fluorvrije brandblusser na een blussing niet speciaal hoeft te worden gereinigd doordat deze blusser milieuvriendelijk blusmiddel bevat. De inhoud aan fluorvrij blusmiddel in de brandblusser is 9-liter ontworpen voor opslag in de cilinder bij temperaturen van +5 °C tot maximaal +60°C.

brandblusser-fluorvrij-pfas-vrij

Net als iedere draagbare brandblusser dient u ook deze “groene” brandblusser met fluorvrij brandblusmiddel jaarlijks te laten keuren. Wist u dat het onderhoud aan blusmiddelen in bedrijfspanden en panden van instellingen of in gebouwen en ruimten voor zakelijke verhuur jaarlijks gekeurd dienen te worden. Wij kunnen u ook voor het keuren van brandblussers en brandslanghaspels voordelig van dienst zijn. Belangrijk is namelijk dat u aan de controles van toezichthoudende instanties, uw verzekeraar en vereisten vanuit het Bouwbesluit voldoet. Weet u niet precies hoeveel fluorvrije brandblussers u nodig heeft? Neem contact op.

Brandblusser PFOS vrij. Vrij van de schadelijke reststoffen die in het milieu achterblijven. Deze groene ontwikkeling op het gebied van brand blus middelen brengt veel te weeg. Met name voor juist die bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden en dit ook binnen de bedrijfsvoering over de gehele linie doorvoeren. Eindelijk is er een echte milieuvriendelijke brandblusser. Niet alleen een brandblusser waarvan alleen de onderdelen recyclebaar zijn. Van deze brandblusser zijn de onderdelen en inhoud milieuvriendelijk.

Bekijk de brandblusser op de aanbieding-pagina.