Rookmelders

Rookmelders

Rookmelders verplicht per 1-juli-2022. De Overheid verplicht zowel huiseigenaren als woning bezitters een rookmelder op iedere verdieping thuis in huis te hebben. Rookmelders dienen vanaf deze datum in nieuwbouw en bestaande woningen te zijn. Wees op tijd met het kopen van brandmelders omdat ze snel uitverkocht zullen raken. In de webshop aanbiedingen met verschillen in batterij levensduur en wel of niet koppelbaar. Waar nieuwe brandmelders thuis ophangen? Goede plaatsen om rookmelder thuis op te hangen zijn de entree, op de overloop en op zolder. Rookmelders voldoen aan NEN-EN 14604 en worden tijdens productie uitvoerig getest. Webshop rook-, koolmonoxidemelders en onderhoudsvrije brandblussers.Welk aantal rookmelders zijn verplicht om op te hangen? In ieder geval per verdieping een rookmelder. Het minimum aantal brandmelders dat je in huis moet ophangen is afhankelijk van het aantal verdiepingen. Als een woningeigenaar of huurder niet aan de rookmelder plicht voldoet kan een boete volgen of probleem met de verzekering optreden. Controleren van de aanwezigheid van een rookmelder zal de Gemeente uitvoeren.


Rookmelder die maar liefst 10 jaar meegaat. Optische rookmelder wel of naar wens niet koppelbaar met 1- jaar batterij en 85dB alarmsignaal. Klein formaat rookmelder eenvoudig te monteren. Monteer onze rookmelders tegen het plafond met meegeleverd montagemateriaal. Een rookmelder voor thuis functioneert het beste in ruimten bij temperaturen tussen de 0°C en 55°C. Levering incl. bevestiginsmateriaal voor boorbevestiging (pluggen en schroeven).


Rookmelders vergroten bij rookontwikkeling in huis overlevingskansen. Bij een brand thuis verspreiden rookgassen en giftige dampen zich razendsnel door alle vertrekken. Stel dat u slaapt en er is geen rookmelder die u kan waarschuwen tijdens het slapen… Hier moeten we niet aan denken. Rookmelders alarmeren brand in de beginfase. Testen van rookmelders is niet alleen zakelijk belangrijk. Test elke rookmelder thuis ook zodat u weet dat de melders functioneren. De goedkoopste rookmelder koop je bij ons. Neem voor advies contact op.