Auto

Auto

Auto brandblusser kopen? Op zoek naar goedkope autobrandblusser voor dagelijks woon- en werkverkeer, bedrijfsvoertuigen of voor op vakantie? Ruim assortiment brandblussers voor in de auto. Online keuze uit onderhoudsvrije auto sproeischuim spray brandblussers en metalen blussers met AFFF schuim blusmiddel of ABC poeder. Brandblusser voor de laagste prijs!


De brandblusser auto in spraybus is een innovatieve auto brandblusser. Geschikt voor blussen bij temperaturen onder het vriespunt. Sprayblussers zijn erkende, lichtgewicht en goedkope brandblussers voor personenauto, bedrijfswagen, streekvervoer, taxi en werk voertuigen. Bij BlusPunt Brandblussers goedkope brandblussers online bestellen en veilig per IDeal kopen. Kleine brandblussers met grote bluscapaciteit voor brandbestrijding onderweg!


auto brandblusser

In de ons omringende landen is een brandblusser aan boord verplicht. Denk hieraan als u met de auto op vakantie gaat. Er zijn veel verschillen tussen auto brandblussers. Verschillen tussen autobrandblussers zijn niet alleen het blusmiddel, formaat, prijs echter ook het gewicht en de blusrating. De meest verkochte autobrandblussers zijn poederblussers 1-kg, 2-kg, schuim brandblusser 2-liter en spray schuimblusser 750ml.


In welke brandklassen is een brandblusser voor brandpreventie in voertuigen geschikt? Een voertuig bevat net als de inventaris bij u thuis een zeer grote diversiteit aan brandbare stoffen. Kunststof, brandstof, textiel, elektronica, enz. Belangrijk is het om een brandblusser, die voor brandbestrijding in brandklassen A en B geschikt is, aan boord te hebben. Schuim is het brand blusmiddel dat bij blussen op voertuigbranden de meest minimale blusschade teweegbrengt. Advies autobrandblusser! Wij adviseren om de vorstbestendige sprayblusser of een twee liter schuim autoblusser in een personenauto te monteren. In grote voertuigen zoals vrachtwagens ligt dat net even anders omdat er aan ADR/VLG regelgeving dient te worden voldaan.


Blusrating autobrandblusser? Om verschillen tussen de ene en de andere autobrandblusser aan te duiden zijn er blusproeven ontwikkeld. De resultaten vanuit de blusproef testen zijn afhankelijk van het blusmiddel, de blusstof en het type brandblusser. De blusrating geeft weer welke maximale brandgrootte met de betreffende autobrandblusser een begin autobrand kan worden bestreden. De blusrating wordt op iedere auto brandblusser met getallen i.c.m. met de letters van de brandklassen weergegeven. Advies brandblusser? Neem contact op!


auto brandblusser korte levertijd


Goedkope brandblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@goedkope-brandblusser.nl