Onderhoudsvrij

Onderhoudsvrij

Brandblusser onderhoudsvrij voor op kantoor, thuis en onderweg. Primeur en innovatie op het gebied van brandblussers zijn onderhoudsvrije brandblussers met universeel blusmiddel. Brandblusser onderhoudsvrij op verschillende soorten brand en brandklassen inzetbaar.


Op zoek naar een multi inzetbare brandblusser met voordelige prijs? BlusPunt spray schuimblusser voor aanbieding prijs! Brandblusser om brand thuis, in auto, boot, camper of caravan effectief mee te blussen. Brandblusser onderhoudsvrij universeel inzetbaar op o.a textiel, papier hout, frituurvet, olie, witgoed apparatuur, elektrische installaties.


Brandblusser onderhoudsvrij met Rijkskeurmerk. Spray schuim brandblussers voldoen aan de EN3 brandblusser ontwerp en constructie norm. Bij blussen met sprayblussers wordt met zeer fijne verneveling het microfog blusmiddel over de brand verspreidt. Door afkoelende en snelle indringende werking van het high performance blusmiddel stopt de brand. Goedkope brandblusser compact, lichtgewicht, onderhoudsvrij en voor iedereen eenvoudig in gebruik. Gevuld met AFFF sproeischuim, ideaal bij blussen in bedrijfsgebouwen, thuis, voertuigen en vaartuigen tot onder het vriespunt (-10°). Bediening is eenvoudig en intuïtief omdat eenieder de werking van spraybussen wel kent. Voor activatie brandblusser geen moeizame borgpen verwijderen maar knop èèn indrukken voor ontgrendeling en knop twee voor blussen!


brandblusser onderhoudsvrij

Brandblusser onderhoudsvrij slechts in seconden paraat voor blussen. Slechts twee knoppen indrukken en direct blussen. De gebruiker heeft tot vier jaar lang geen kosten voor onderhoud aan de blusser. Het grote voordeel van de goedkope spray brandblusser is de snelle reactietijd. Dus binnen enkele seconden een beginnende brand bestrijden!


Net als bij elke brandblusser dient er tijdens het blussen minstens èèn meter afstand tot de brand te worden bewaard. Worplengte van de brandblusser onderhoudsvrij is vier meter. Bij het blussen van een brand in een ruimte is er voldoende veilige afstand. Ander groot voordeel van de blusser is het unieke sproeischuim blusmiddel. Bij de aanraking met lucht wordt het sproeischuim blusmiddel onderbroken. Dit maakt het mogelijk om veilig op onder spanning in brand staande kantoorapparatuur, meterkasten, witgoed en andere apparatuur te blussen.Brandblusser Kopen | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl