EHBO winkel

EHBO winkel

EHBO winkel Drenthe. EHBO artikelen bestellen in Drenthe doe je veilig en eenvoudig in de EHBO winkel. EHBO staat voor eerste hulp bij ongelukken op de werkvloer, thuis en onderweg. Als groothandel en leverancier in de EHBO-webshop veiligheid artikelen voor ondernemingen instellingen, retail en overige organisaties, groot en klein. In de winkel EHBO artikelen van A-merk fabrikanten. Onze prijzen zijn uitermate concurrerend, Niet alleen bij aankoop ook bij uitvoering van periodieke controle EHBO-koffers, de blusmiddelen en oogspoelflessen. Voor effectieve EHBO bieden wij het handige EHBO wandsysteem inclusief veiligheidsartikelen. Op zoek naar voordelige BHV-cursus en AED reanimatie cursus Drenthe? Neem contact op.


ehbo-winkel

EHBO artikelen wandsysteem branchespecifiek compleet geleverd met de getoonde artikelen. Met dit EHBO artikelen wand systeem de meest benodigde EHBO artikelen én overzichtelijk bij elkaar. U hoeft niet naar een rondslingerende EHBO verbandkoffer, oogspoelfles of pleisters te zoeken. Pleister nodig? De verbandkoffer blijft overzichtelijk omdat een pleisterdispenser met pleisters wordt meegeleverd. Aanbieding bedrijfsveiligheid artikelen voor optimale EHBO. Op zoek naar goedkope brandblussercontrole Drenthe? Wij rekenen geen voorrijkosten Drenthe. Gewoon de meest innovatieve en de goedkoopste leverancier van brandblussers in Drenthe.


EHBO winkel voor ondernemingen, fabrieken, productiebedrijven, instellingen en winkels. In de EHBOshop online EHBO artikelen bestellen en precies datgene kopen dat voor uw bedrijf van belang is. Bij ons eenvoudig bestellen na selecteren van benodigde EHBO artikelen per categorie weergegeven. Het rechts op deze pagina afgebeelde voor EHBO artikelen geschikte safety station is voor direct ingrijpen bij letsel enorm handig. Behalve in bedrijven ook voor in de bouw en bedrijven actief in andere branches geschikt. Ook bieden wij in de EHBO winkel brandblussers, oogspoelflessen, EHBO koffers, pleisters en ook AED apparaten. De locatie van bedrijfsveiligheid artikelen dienen met veiligheidspictogrammen (afm. 20x20cm) aangeduid te worden (Arbowet). In de EHBO winkel een groot assortiment EHBO pictogrammen. Door het uitvoeren van de RI&E helpen wij u de bedrijfsveiligheid verder te optimaliseren.


Ook voor bedrijfsveiligheidadvies en het periodiek keuren en controleren van brandblussers, verbandkoffers en noodverlichtingen zijn wij graag van dienst. Informatie over bepaalde items nodig zoals wanneer BHV-cursus verplicht en welke EHBO artikelen kopen? Neem contact op.


EHBO winkel | naar de EHBO-shop