Brandblusserkasten voor brandblussers

Brandblusserkasten voor brandblussers

Brandblusserkasten voor brandblussers, van kunststof of van metaal. De brandblusserkasten beschermen brandblussers tegen de invloeden van het weer en tegen schade van buitenaf. In de winkel diverse soorten brandblusser kasten die eenvoudig aan een muur, paal of andere constructie te monteren zijn. Robuuste kasten die tegen een forse stoot kunnen. Locaties waar deze brandblusser beschermkasten worden ingezet zijn bijvoorbeeld op een bedrijfsterrein buitenterreinen, aan vrachtwagens, bij tanktations, in jachthavens en overige toepassingen. In de webshop ook brandblussers om blusserkast en brandblusser combinatie samen te stellen.

Brandblusserkasten Bawer

Brandblusserkasten van kunststof

Een brandblusserkast is of van kunststof of uit metaal vervaardigd. In de praktijk komen we meestal kunststof brandblusserkasten tegen doordat dit type brandblusser beschermkasten vaak het goedkoopste zijn. Kasten voor brandblussers worden meestal ter bescherming van brandblusapparaten aan boord van vrachtwagens of aan gebouwen ingezet. Dat verhoogt de betrouwbare bedrijfszekerheid hetgeen de levensduur van de brandblusser ten goede komt.

Brandblusserkasten voor brandblussers

Brandblusserkasten voor brandblussers zijn een beveiligingsmaatregel om brandblussers niet alleen tegen weersinvloeden te beschermen echter ook tegen vandalisme en andere schade. De Bawer brandblusserkasten op de afbeelding zijn van uiterst stevig kunststof gemaakt en zijn leverbaar voor 6/9/12 kilogram poederblussers en 6/9 liter schuimblussers.

Waarom brandblusserkast kopen ?

  1. Bescherming tegen weersinvloeden: Brandblusserkasten beschermen brandblussers alle nadelige weersinvloeden die de betrouwbare werking van brandblussers beïnvloeden.
  2. Sabotage: Brandblusserskasten voorkomen dat blussers worden vernield of ontvreemd.
  3. Snel inzetbaar: Brandblusserkasten vallen vanwege de rode opvallende kleur ook vanaf een grotere afstand goed op. Is er brand? Dan is de locatie van de brandblusser door de opvallende brandblusserkast snel te traceren wat zorgt voor snellere brandbestrijding.

Brandblusserkasten voor brandblussers

De meeste brandblusserkasten zijn meestal voorzien van handig doorkijkvenster en soms wel twee vensters. Dit maakt het mogelijk om te controleren of de brandblusser nog wel of niet in de brandblusserkast zit. In de regel wordt een brandblusserkast voor het onderbrengen van een enkele brandblusser gekocht echter bij ons in de webshop kunt u de zeer representatieve brandblusserkast voor twee brandblussers kopen. Ideale brandblusserkast voor monteren van twee brandblussers aan vrachtwagens, opleggers en voertuigen in de transportbranche.