Onderhoudsvrije Brandblussers

Onderhoudsvrije Brandblussers

Onderhoudsvrijebrandblussers zijn doorontwikkelde blusapparaten. Lichtgewicht soorten onderhoudsvrije brandblussers ontworpen om brandblusser onderhoud kosten te besparen. Koop in de webshop bij BlusPunt brandblussers goedkope onderhoudsvrije brandblussers in sprayblus voor auto, camper, boot, thuis en schuim of poeder composiet blusapparaten voor bedrijven. Onze onderhoudsvrije-brandblussers voldoen aan het Bouwbesluit en hebben het Rijkskeurmerk. Neem voor advies over onderhoudsvrije-brandblussers gerust contact op.


onderhoudsvrije-brandblussersUniek zijn de onderhoudsvrije-brandblussers in spraybus. Compact en uiterst eenvoudig te bedienen. Deze soorten brandblussers worden ook wel sprayblussers genoemd en bevatten hoogwaardig schuimspray om brand effectief te blussen. Omdat de kleine brandblussers met poeder en schuim met metalen cilinder door het gewicht veelal moeizaam in voertuigen en vaartuigen zijn te monteren biedt deze blusser uitkomst!


De onderhoudsvrije-brandblusser is door iedereen inzetbaar in brandklassen A, B, F en elektra en heeft het Rijkstypekeurmerk. Brandblusser voor thuis, in de auto, camper, boot of caravan kopen? Deze kleine krachtpatser met toch hoge blusrating en goedkope prijs is met en zonder brandblusser houder te koop! Neem voor informatie over sprayblussers gerust contact op.


Onderhoudsvrije-brandblussers voor bedrijven? Behalve onze sprayblusser biedt BlusPunt online de voordeligste onderhoudsvrije brandblusser met poeder en AFFF schuim vulling voor brandpreventie in bedrijfsgebouwen. Bedrijven zijn verplicht om iedere vijf jaar de aanwezige schuimblussers van een nieuwe vulling te voorzien. Iedere brandblusser in Nederland mag slechts 20 jaar dienst doen en dient dan ook bij het bereiken van het 20e jaar voor een nieuwe vervangen te worden. De onderhoudsvrije schuim en ABC poeder brandblussers van BlusPunt hoeven slechts alleen in het 10e jaar van een nieuwe inhoud te worden voorzien. De reguliere controle omvat slechts een visuele brandblusser controle. Dus fors kosten besparen!


onderhoudsvrije-brandblussers

De onderhoudsvrije-brandblussers van composiet worden met brandblusser-bordje geleverd. Het Bouwbesluit eist voor het brandveilig gebruik van gebouwen dat er op twee meter hoogte boven elke brandblusser een locatie aanduiding bord is bevestigd. Dit vergemakkelijkt een snelle brandbestrijding. Informatie onderhoudsvrije-brandblussers? Neem gerust contact op.


Onderhoudsvrije-Brandblussers | BlusPunt © | info@bluspunt.nl