Ruimten

Ruimten

Ruimten van brandblusser voorzien? Welke brandblusser kopen voor speciale ruimten zoals archiefruimte, opslagruimte, technische-ruimte of motorruimte? In gebouwen, vaartuigen en voertuigen zijn verschillende ruimten met diverse gebruiksfuncties. Voor dit soort ruimten zijn brandblussers met het juiste blusmiddel nodig zodat er sprake is van minimale blusschade.


Bij BlusPunt Brandblussers goedkope brandblussers met Rijkskeurmerk voor lage prijzen. In de brandblussershop brandblusser met schuim, poeder, koolzuurgas en spray in verschillende uitvoeringen met diverse blusrating en variaties in inhoud volume met korte levertijd.


brandblussers-speciale-ruimten


Om in ruimten de juiste brandblusser op te hangen is het belangrijk om eerst te inventariseren welke brandbare stoffen zich in de ruimte bevinden. In een opslagruimte bevinden zich vaak diverse brandbare stoffen die bij het bereiken van de ontbrandingstemperatuur zelfs spontaan kunnen ontbranden. Opslagruimten variëren ook in grootte waardoor er gekozen kan worden voor èèn brandblusser met grotere inhoud of voor meerdere dezelfde brandblussers.


Welke brandblussers zijn in gebouwen minimaal vereist? Het Bouwbesluit eist in gebouwen van bedrijven, winkels, vereniging, instelling en overige gebouwen waar meerdere personen tegelijk aanwezig zijn bepaalde soorten-brandblussers met een voorgeschreven inhoud. Deze brandblussers zijn het uitgangspunt waarmee aan de basis brandbeveiliging wordt voldaan.


In gebouwen zijn draagbare blussers met een minimale inhoud van 6-liter-schuim vereist. Of 6-kilo-poederblussers echter adviseren wij om poederblussers alleen voor brandbestrijding buiten in te zetten. Schuimblussers met 6-liter zijn geschikte brandblussers voor ophangen in vrijwel iedere bedrijfsruimte. Dat komt doordat deze soorten brandblussers zelfs in meerdere brandklassen inzetbaar zijn. Ophangen van 6-liter-schuim brandblussers geschiedt in ruimten zoals entree, receptie, wandelgangen, kantoorruimten, magazijn, kantine en archiefruimten.


Voor ruimten waarin zich elektrische apparatuur bevindt zijn koolzuurgas brandblussers de beste brandblussers om koolzuurgas een schoon blusmiddel is. In de webshop van BlusPunt Brandblussers koolzuurgas brandblusser met 2-kg of 5-kg met goedkope prijzen online kopen. Een brandblusser met koolzuurgas is de beste brandblusser voor serverruimtes en alle overige technische ruimten. De 5-kg koolzuurgas brandblusser is de beste blusser voor ophangen in technische ruimtes of binnen 5 meter afstand nabij elektrische apparatuur in bedrijven.


Goedkope Brandblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl