Camper

Camper

Goedkope brandblusser camper! Ook brandblussers voor in de camper moeten voor veilig blussen van verschillende branden geschikt zijn. In de webshop van BlusPunt Brandblussers diverse brandblussers voor campers kopen. Van onderhoudsvrije spray brandblusser tot en met kleine brandblussers met metalen cilinder. Voor elke camper de juiste brandblusser!


Brandpreventie camper! Ook in campers kan er onverwacht brand uitbreken. Zorg dat u op brand bent voorbereid. Een brandblusser in de camper is in Nederland niet verplicht maar wel aan te raden. Tijdens vakanties wordt steeds meer elektrische apparatuur tegelijk gebruikt. De koelkast, het koffiezetapparaat en vlam-in-de-pan zijn enkele oorzaken van brand in campers. Het risico op brand ontstaat vaak doordat bedrading niet geheel in orde is of doordat er teveel elektrische apparaten op één groep zijn aangesloten met overbelasting (brand) tot gevolg.


Welke brandblusser voor brandbestrijding campers kopen? Op Internet worden verschillende brandblussers voor caravans aangeboden. Belangrijk bij de brandbestrijding in caravans zijn de blusrating, inhoud en brandklassen van de brandblusser die voorhanden is! Een caravan brand met verkeerd blusmiddel blussen kan tot grote gevolgen zoals persoonlijk letsel leiden. Op vakantie wordt de vuurkorf of barbecue frequent gebruikt. Houdt een brandblusser nabij! Brand door open vuur veroorzaakt verspreid zich zowel binnen als buiten campers zeer snel.


brandblusser-camperBrandblusser voor camper, kampeerwagens en ook vouwwagens, in spuitbus. Goedkope geheel onderhoudsvrije brandblusser voor in de camper. Licht van gewicht, zelfde blustijd als 6-liter schuimblusser van metaal en met èèn hand te bedienen. Enkel zegel wegnemen brandblusser op brand richten en blussen..! Goedkope brandblusser voor allround brandpreventie camper en kampeervoertuigen.


Brand aan boord? Het is zaak om deze direct te blussen. Onze sprayblussers kenmerken zich door de snelle eenvoudige bediening en directe beschikbaarheid. Omdat sprayblussers licht in gewicht zijn is het mogelijk om deze goedkope brandblussers met wandhouder aan iedere wandconstructie op elke gewenste plaats te monteren. Brandklassen spraybrandblussers? Onze goedkope brandblusserspray voor aan boord van campers is voor blussen van brand in brandklassen A, B, *F (*frituurvet en olie) en elektrische apparatuur tot 1000 volt ontworpen!


Groot voordeel van de brandblusserspray is het besparen van brandblusser onderhoud kosten ten opzichte van stalen poederblussers en schuimblussers. Sprayblussers zijn onderhoudsvrij! BlusPunt Brandblussers biedt behalve nieuwe brandblussers ook complete verbanddozen en voordelige brandblusmiddelen controle. Neem voor advies gerust contact met ons op!


goedkope-brandblusser-camper

Brandblusser Camper | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl