Poederblussers

Poederblussers

Poederblussers kopen online. De meest verkochte poederblussers zijn ABC poederblussers. ABC staat voor de brandklassen waarin het blussen met deze soorten brandblussers geschikt zijn. Een poederblusser is uitermate geschikt voor het blussen van de meest voorkomende branden. In de brandblussershop goedkope poederblusser met Rijkskeurmerk bestellen!


Poederblussers hebben een zeer groot en effectief blusvermogen. Echter aan het blussen met het blusmiddel in poederblussers kleven ook nadelen en dat zijn de enorme nevenschade aan elektrische apparatuur en ontneming van het zicht op vluchtwegen. Brand met poederblusser blussen vraagt achteraf om uiterst vakkundige professionele reiniging wat kostbaar is. Vermijd in ieder geval reiniging met water. Wij adviseren poeder brandblussers enkel voor blussen van brand buiten. Koop in de shop poeder brandblussers met goedkope prijzen en korte levertijd.


poederblussers

Poederblussers met inhoud vanaf 6-kg zijn volgens het Bouwbesluit (gebouwen) en op buitenterreinen minimaal vereist. Een poederblusser wordt met name buiten ingezet bij temperaturen tot wel -30º. Poeder brandblussers zijn goedkoper dan schuim blussers. Ons advies in gebouwen: schuimblussers.


Poederblussers met keurmerk online kopen. Alle in de webshop aangeboden brandblussers met poeder hebben het Rijkskeurmerk, de CE markering en voldoen prima aan de geldende voorschriften en verzekeringseisen. Het assortiment poeder brandblussers hebben wij vanuit BlusPunt Brandblussers zorgvuldig samengesteld waarbij er keuze is uit poeder brandblussers met 1, 2, 6, 9 en zelfs 12 kilogram inhoud. Onze compacte 1-kg en 2-kg poederblusser wordt hedendaags nog veelvuldig in voertuigen en vaartuigen gemonteerd echter geldt ook in deze toepassingen dan een schuimblusser of sprayblusser een verstandiger alternatief is.


Poederblussers kopen die niet roesten? Bij BlusPunt uw poederblusser kopen met roestvrije cilinder en verchroomde brandblusser onderdelen met slechts eenmaal per twee jaar een visuele controle. Deze soorten brandblussers met ABC poeder hoeven in plaats van drie keer (brandblussers mogen volgens norm maximaal 20 jaar dienst doen) slechts eenmaal (in het 10e jaar) van nieuwe inhoud te worden voorzien. Poederblusser met composiet bluscilinder ijzersterk en lichter dan metalen poederblusser. De blusrating wordt op elke brandblusser met poeder, schuim, spray of Co2 op het etiket aangegeven. Blusrating geeft aan welke grootte brand er met de betreffende brandblusser kan worden bestreden.


poederblussers