Vakantie

Vakantie

Vakantie is een beleving waar we lang naar uitkijken. Een autovakantie door Europa vraagt om een goede voorbereiding. Reist u met de auto, camper en caravan door Europese landen naar uw vakantiebestemming dan is het goed om de veiligheidsvoorschriften van de landen die u doorkruist te kennen. Dit omdat het per land verschilt wat verplicht in de auto, camper of caravan aan veiligheidsvoorzieningen aan boord van voertuigen aanwezig dient te zijn.


Om tijdens de vakantie een forse boete te voorkomen adviseren wij u om een goedgekeurde brandblusser op vakantie aan boord van uw auto, camper en caravan mee te nemen. In de meeste Europese landen zijn de vereiste veiligheidsvoorzieningen hetzelfde en is het verplicht om behalve een gevarendriehoek en reservelampen set ook een autoverbanddoos en auto brandblusser aan boord te hebben. Dit dient een goedgekeurde brandblusser te zijn waarvan de datum van het blusmiddel niet is verlopen. Monteer de brandblusser goed vast omdat een losliggende brandblusser tijdens onverwacht remmen een gevaarlijk projectiel kan worden.


brandblusser-vakantie


Goedkope brandblusser voor op vakantie onderweg! Brandblusser met keurmerk geschikt voor blussen op brand in diverse brandklassen. Compacte brandblusser voor onderweg met een grote bluscapaciteit op hout, papier, textiel, frituurvet, witgoed, brandstof, kunststof en elektronica maar ook barbecue of vuurkorf. Aanbieding brandblusser met licht gewicht gevuld met alles-in-èèn blusmiddel! Het blusmiddel is een hoogwaardig spray schuim dat tijdens het blussen uiterst fijn verneveld een afsluitende film over de brand legt. Hierdoor dooft de brand door een tekort aan zuurstof. Lichtgewicht sprayblusser met universeel inzetbaar blusmiddel!


Brandblusser voor op vakantie, onderhoudsvrij! De primeur onder de brandblussers is onze sprayblusser! Brandblusser goedkoop, erkend, lichtgewicht en ook nog eens onderhoudsvrij. Het blusmiddel is minimaal drie jaar houdbaar. Dus geen steeds terugkerende kosten meer voor periodiek brandblusser onderhoud! Ander voordeel van deze handzame brandblusser voor op vakantie is dat deze vanwege het lichte gewicht op elke gewenste plaats in auto, boot camper en caravan is op te hangen! Behalve voor voertuigen en vaartuigen is de sprayblusser ook ontworpen voor brandpreventie op vakantie in vakantiewoningen, chalets en bungalows.


brandblusser-vakantie


Brandblusser Vakantie | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl