Co2

Co2

Brandblusser koolzuurgas kopen? BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop brandblussers met koolzuurgas. Deze soorten brandblussers worden ook wel koolzuursneeuwblussers en Co2 blussers genoemd. Online brandblusser met koolzuurgas in verschillende uitvoeringen en met diverse inhoud volumes in de brandblussershop van BlusPunt goedkoop kopen!


Koolzuurgas brandblussers zijn ontworpen voor veilig blussen van vaste stof en vloeistof branden in brandklassen AB. Koolzuurgasblussers zijn constante druk brandblussers waarbij het Co2 blusmiddel zich vloeibaar in de bluscilinder bevindt. Zodra dit type blusser wordt geactiveerd en het blusmiddel met de omgevingslucht in aanraking komt wordt het in schoon blusgas omgezet. Hierdoor zijn deze soorten brandblusapparaten ook geschikt voor blussen op onder spanning staande apparatuur. Mede doordat het blusmiddel geen nadelige resten achterlaat. Door de minimale gevolgschade zijn deze blusapparaten de beste brandblussers voor ophangen in ruimten met kostbare elektrische apparatuur zoals computerruimten.


brandblusser-koolzuurgas


Brandblussers met koolzuurgas in de shop online kopen met 2-kilo en 5-kilo inhoud. De 2-kilo brandblusser is geschikt voor het blussen van een kleine beginbrand in elektrische apparatuur en de 5-kilogram blusser voor het bestrijden van een grotere elektriciteitsbrand. Op het etiket van koolzuurgasblussers staat ook de blusrating met bijbehorende brandklassen vermeld. De fabrikanten van koolzuurgas brandblussers zijn verplicht om deze gegevens op het etiket te vermelden anders wordt de betreffende blusser niet toegelaten voor verkoop in Nederland omdat dan het Rijkskeurmerk niet wordt afgegeven. De koolzuurgasblussers in de winkel van BlusPunt zijn te koop in robuuste, zware kwaliteit en aanbieding versie, met Rijkskeurmerk!


Koolzuurgas brandblussers zijn uitstekende blussers voor brandpreventie in computerruimten nabij kantoorapparatuur, bedrijfskeuken en keukens van Horeca Ondernemingen. Dit omdat met deze soorten brandblussers veilig op brandend vet en olie kan worden geblust. Dit komt behalve door het unieke blusmiddel ook door de bluskoker die het blusgas gelijkmatig over de brandhaard verdeeld. Omdat koolzuurgasblussers ook koolzuursneeuwblussers, Co2-blussers en kooldioxide brandblussers worden genoemd kan dit soms tot verwarring leiden. Advies koolzuurgas brandblussers? Onze medewerkers van de klantenservice zijn u graag van dienst!


koolzuurgas-brandblusser