Brandblussers

Brandblussers

Brandblussers met goedkope prijzen in de webshop bij BlusPunt Brandblussers. Goedkope groothandel in blusapparaten en veiligheidsartikelen. Welke brandblussers kopen? In onze brandblussershop schuim, koolzuurgas, poeder en innovatieve blusapparaten zoals de nieuwe composiet brandblusser waarmee u kosten voor periodiek onderhoud bespaart.


Ook bij BlusPunt onderhoudsvrije nieuwe brandblussers voor thuis, auto, camper, boot en caravan met uiterst voordelige prijs kopen. Naar wens met of zonder montagehouder. Op zoek naar goedkope brandblusserBlussers koop je eenvoudig online bij BlusPunt Brandblussers! In de shop diverse goedkope brandblusapparaten met verschillende inhoud. Gaat u voor uw bedrijf blustoestellen kopen? Let dan op dat u aan de vereiste brandbeveiliging eisen die voor blustoestellen in bedrijfsgebouwen gelden voldoet. In gebouwen van bedrijven en winkels voldoet u met 6-liter schuimblussers aan de minimale vereisten volgens het Bouwbesluit.


brandblussers


Bij BlusPunt brandblusapparaten voor thuis, onderweg met de boot, camper, caravan of auto en voor op kantoor kopen. We horen vaak dat een draagbare brandblusser toch gewoon een brandblusser is! Dat klopt echter zijn er veel verschillen tussen blustoestellen onderling. Qua werking, prijs, constructie, ergonomie, blusmiddel, inhoud, ophangbeugel, enz. Er zijn twee soorten meest verkochte blustoestellen nl. blustoestellen met drijfgaspatroon en constante druk blustoestellen. Constante druk blustoestellen zijn de goedkoopste blusapparaten. Vaak zelfs goedkoper dan de kosten voor een brandblusser hervulling. Nieuwe brandblusser kopen voor aanbieding prijs zowel zakelijk als particulier bij BlusPunt!


BlusPunt Brandblussers heeft als missie terugdringen van brandblusser onderhoud kosten! Dan doen wij met de composiet blusapparaten voor bedrijven en met onze onderhoudsvrije sprayblussers voor thuis, auto, boot, campers en caravans. Sprayblussers zijn innoverende lichtgewicht blusapparaten die werkelijk overal en door iedereen inzetbaar zijn. Ook door ouderen! Heeft u advies of informatie over blusapparatuur, blusmiddelen, brandklassen of ehbo-bhv artikelen nodig? Neem gerust contact met onze klantenservice op. In de webshop eenvoudig bestellen en veilig per iDEAL afrekenen. Neem gerust contact met ons op!


Goedkope Brandblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl