Composiet brandblussers

Composiet brandblussers

Composiet-brandblussers zijn innovatieve brandblussers. Nieuwe brandblusser waarmee u op de steeds terugkerende jaarlijkse brandblusser onderhoud controle kosten kunt besparen! Bij BlusPunt Composiet brandblusser kopen met schuim blusmiddel of poeder blusstof in diverse inhoud volumes. Brandblusser met roestvrije cilinder en verchroomde onderdelen! In de shop ook brandblusser schuimpoeder en Co2 inhoud met metalen cilinder eenvoudig bestellen.


In onze brandblusser winkel composiet-brandblussers voor echte aanbieding prijzen kopen! Composiet blusapparaten zijn ontworpen om de duurzaamheid en levensduur van draagbare blustoestellen te vergroten. Composiet materiaal staat voor solide kwaliteit en het is in vele materialen verwerkt. Bijvoorbeeld bouwkundige brandbeveiliging in de vorm van brandveilige gevelbekleding. De soorten brandblussers van composiet in onze goedkope webshop hebben een gegarandeerde levensduur van maar liefst twintig jaar.


composiet-brandblussers


Composiet-brandblussers zijn robuuste blustoestellen met dubbele drukmeter, verchroomd handvat en vanwege de kunststof cilinder licht van gewicht. Deze soorten brandblussers zijn vanwege het lichtere gewicht (ten opzichte van metalen blussers) voor iedereen eenvoudiger naar een brand te tillen. De brandblussers zijn ontworpen volgens de ontwerpcriteria die aan brandblussers gesteld worden en hebben het Rijkskeurmerk. Aan de hand van de blusrating is te achterhalen voor welke brandgrootte de betreffende composiet brandblusser geschikt is. Neem voor advies en informatie over composiet-brandblussers gerust contact met ons op.


De Total Cost of Ownership composiet-brandblussers over de looptijd van twintig jaar dat een brandblusser wettelijk operationeel mag zijn? De TCO van de composiet brandblusser is lager dan die van brandblusapparaten met metalen cilinder. Dit omdat composiet blussers slechts in het 10e jaar volgens de NEN onderhoud voorschriften voor hervullen in aanmerking komen. Blusapparaten met metalen cilinder moeten driemaal in twintig jaar worden hervuld (5e, 10e en 15e jaar). Met composiet brandblussers dus aanzienlijk onderhoud kosten besparen.


Composiet-brandblussers zijn lichte kunststof brandblussers die goedkoop in onderhoud zijn. BlusPunt Brandblussers is dé groothandel in composiet-brandblussers met de laagste Internet prijzen van deze soorten brandblussers die zelfs in meerdere brandklassen inzetbaar zijn. Niet alleen de goedkoopste composiet brandblusser bij BlusPunt maar ook complete levering met ophangbeugel en keuringssticker. De levertijd van deze blussers is slechts enkele werkdagen.


Composiet-brandblussers | BlusPunt.nl | info@bluspunt.nl