Brandslanghaspelwagen

Brandslanghaspelwagen

Nieuwe brandslanghaspelwagen van robuuste kwaliteit in verschillende uitvoeringen. Online bij BlusPunt Brandblussers in de webshop ruim assortiment brandslanghaspelwagens zodat u de brandslanghaspelwagen met de gewenste aanvoerslang en brandslang kunt kopen.


brandslanghaspelwagenOns brandslanghaspelwagen assortiment bestaat uit de zeer degelijke verrijdbare brandslanghaspelwagen die met diverse lengten water aanvoerslang en brandslanglengte leverbaar is. Brandslanghaspelwagens met gebruiksvriendelijke bediening eenvoudig te verrijden en met lange levensduur. BlusPunt Brandblussers biedt deze degelijke brandslanghaspelwagens met 40, 45, 50 of 70 meter aanvoerslang en 15 of 30 meter brandslang. Met brandslanghaspelwagens is in korte tijd een grote afstand te overbruggen. Voorzien van glooiingen in het haspelblad van de brandslang waarin u uw handpalm plaatst zodat de brandslang nog sneller en beter is af te rollen.


De brandslang op de brandslanghaspelwagen is van degelijke kwaliteit en aan het uiteinde van de straalpijp is een in het donker oplichtende ring gemonteerd waardoor de straalpijp bij een brand in het donker makkelijker te vinden is. Welke brandhaspelwagen kopen? Welk type brandhaspelwagen kopen hangt af van de locatie(s) waar u de haspelwagen gaat opstellen. Bepaal dit voor het kopen van een brandhaspelwagen en meet de te overbruggen afstand binnen het gebouw, ruimte of bedrijfsterrein. In welke brandklassen is een brandslanghaspel wagen in het gebruik geschikt? Een brandslanghaspelwagen is speciaal ontworpen voor blussen van grote oppervlaktebranden in brandklasse A. Brandklasse A omvat brandbare vaste stoffen zoals hout, papier en textiel. Omdat een brandslanghaspelwagen op het water leidingnet wordt aangesloten is er een onbeperkte voorraad aan blusmiddel voorhanden. Een brandslanghaspelwagen wordt tevens ingezet om een oppervlaktebrand te koelen.


Brandslanghaspelwagen met afneembare handslinger. Brandslanghaspel 3/4″ met handige inklapbare handgreep. Robuuste brandslanghaspelwagens van buitenkwaliteit, afgelakt in het zwart. De wielen van deze brandhaspelwagens zijn van rubber en van kwalitatieve dubbele lagers voorzien. Brandhaspel met binnenwerk van messing en gelagerde as. De haspelbladen zijn volgens ontwerpcriteria in de kleur rood (RAL3000) gepoedercoat. Optioneel te verkrijgen is het zeer handige zwenkwiel mechanisme met rem. Informatie brandhaspelwagens? Neem contact op. In de webshop bieden wij ook degelijke brandslanghaspels met gegarandeerde levensduur en verschillende lengten brandslang. In de webshop bij BlusPunt Brandblussers kunt u ook eenvoudig losse brandslanghaspel-onderdelen online kopen.


BlusPunt Brandblussers is dè innovatieve leverancier van de brandslanghaspelwagen, nieuwe onderhoudsvrije sprayblussers, composiet-brandblussers en alle soorten brandblussers zoals vetblussers, metaal-brandblussers of aanverwante brandveiligheid en EHBOBHV artikelen. Neem bij vragen over brandslanghaspelwagens, brandblussers of overige gerust contact op.


Goedkope-brandblusser.nl | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl