Blusdeken

Blusdeken

Blusdeken kopen? Blusdekens met verschillende afmetingen bij BlusPunt Brandblussers in diverse soorten online in de webshop kopen. Blusdekens zijn in softbag, hardbox en voor het doven van een autobrand verkrijgbaar. Neem voor advies over blusdekens gerust contact op.


blusdeken

Een blusdeken is ontworpen voor het snel doven van branden in verschillende brandklassen. Blusdekens worden met name in bedrijfskeukens en in de keuken-thuis ter brandpreventie opgehangen. Voor het ophangen van brandblusdekens is er in het ontwerp van de softbag blusdekens voorzien in een ophang oog en bij onze hardbox blusdekens in sleufgaten aan de achterzijde. Het ophangen van een brandblusdeken geschiedt meestal aan de wand of aan de binnenzijde van een keukenkastje. Wij adviseren om blusdekens voor snelle brandbestrijding altijd in het zicht op te hangen. Bij voorkoming van branduitbreiding telt iedere seconde..!


Online blusdeken kopen in de webshop van BlusPunt Brandblussers is zeer eenvoudig echter wordt de blusdeken in de praktijk veelal door een vetblusser of sprayblusser vervangen. Dit komt vooral doordat bij het gebruik van blusdekens de brand van dichtbij benaderd dient te worden hetgeen persoonlijk gevaar brengt. Hiernaast staat de ontwikkeling van innoverende brandblussers niet stil. De sprayblussers zijn nieuwe onderhoudsvrije-brandblussers, licht van gewicht en er kan vanaf een forse afstand tot de brand mee op de brandhaard worden geblust.


De blusdeken is ten opzichte van een brandblusser een totaal ander blusmiddel in gebruik. Voordeel van een blusdeken is dat u er de vlammen op een in brand staande persoon mee kunt doven. Ander voordeel is dat een blusdeken overal eenvoudig is op te hangen. Onze blusdekens zijn geschikt voor campers, caravans, keuken-thuis en bedrijfskeuken.


De ene blusdeken is de ander niet! De verschillen tussen blusdekens zitten vooral in de prijs en in de kwaliteit. BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop blusdekens voor in de keuken thuis en blusdekens voor keuken van restaurant, hotel, snackbar, bedrijfskeuken en Horeca. De blusdekens in de webshop voldoen aan de gestelde eisen en keurmerken welke aan blusdekens gesteld worden. Dit geldt voor zowel de goedkoopste als de brandblusdeken met de hoogste prijs. Niettemin is de drielaags blusdeken in de webshop de beste. Een brand gaat met zeer hoge temperaturen gepaard en doorbranden van een drielaags blusdeken is vrijwel onmogelijk. De prijsverschillen tussen blusdekens zijn aanzienlijk. Neem voor informatie en advies over blusdekens voor thuis, horeca en bedrijfskeuken gerust contact met ons op.


Blusdekens | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl