Schuimblussers

Schuimblussers

Nieuwe schuimblusser kopen? Bij BlusPunt schuimblussers voor aanbieding prijzen online kopen. Schuimblussers met 6-liter (of grotere) inhoud worden vanuit de Overheid wettelijk vereist en gelden als basis brandbeveiliging eenheid in bedrijfsgebouwen en winkels. In de webshop van BlusPunt schuim brandblussers voor brandpreventie in bedrijfsgebouwen.


Schuimblussers hebben een effectieve indringende werking bij het blussen van vaste stoffen zoals hout, papier en textiel. De schuim brandblussers in de shop zijn sproeischuimblussers met AFFF blusmiddel. AFFF staat voor Aqua Fluid Film Foam dat een doorontwikkeld schuim is voor een nog betere brandbestrijding. Blussen met sproeischuimblussers is effectief omdat de blusslang een sproeinozzle bevat waarmee het schuim niet elektrisch geleidend werkt. Dit maakt het mogelijk om veilig apparatuur onder spanning tot 1000 volt te blussen!


Schuimblussers zijn dan ook de beste brandblussers in bedrijven, winkels en gebouwen van verenigingen of instellingen. Wij verkopen 2-liter, 6-liter en 9-liter sproeischuimblussers. Alle brandblussers in de shop hebben het Rijkskeurmerk en zijn gecertificeerd. Wij verkopen ook poederblusserssprayblussersCo2-blussers en veiligheid artikelen voor bedrijf en particulier.


schuimblussers

De schuimblussers in de webshop zijn eenvoudig te bestellen. Voor meer informatie over het kopen van de beste sproeischuim brandblussers zijn wij u graag van dienst. Er zijn diverse verschillen tussen sproeischuim blussers. Onder meer de blusrating.


Schuimblussers zijn behalve voor brandpreventie in gebouwen ook voor brandveiligheid in voertuigen en vaartuigen ontworpen. Het spreekt voor zich dat een compacte schuimblusser voor in de auto een lagere blusrating behoeft dan een schuimblusser in een bedrijfsruimte. De blusrating wordt met getallen op het brandblusser etiket weergegeven. Hoe hoger de getallen des te grotere brand kan er met de betreffende schuimblusser bestreden worden. Naast deze getallen staan ook de letters van de brandklassen. Zo is snel te herkennen voor welke soorten brand het gebruik van een draagbare (sproei)schuim brandblusser geschikt is.


Composiet schuimblussers? Innoverende brandblusser met roestvrije brandblusser cilinder gevuld met AFFF schuim. De composiet brandblusser is een duurzame brandblusser met verchroomde onderdelen en ijzersterke cilinder die tegen een flinke stoot kan. Wist u dat u met de composiet schuim en poeder brandblusser fors op onderhoud kosten kunt besparen? Composiet blussers behoeven slechts in het 10e jaar een nieuwe inhoud. Schuimblussers met metalen cilinder 3x in de looptijd van 20 jaar dat een schuimblusser dienst mag doen.


Schuimblussers in de webshop van BlusPunt Brandblussers worden inclusief ophangbeugel door heel Nederland met korte levertijd geleverd. Neem voor informatie gerust contact op.


schuimblussers