Automatisch

Automatisch

Automatisch brand blussen met goedkope automatische-brandblusser! Op zoek naar erkende brandblusser met veilig blusmiddel om automatisch te blussen? Bij BlusPunt Brandblussers verschillende soorten automatische brandblussers in de webshop online kopen. Brandblusser automatisch ter voorkoming van branduitbreiding in compartimenten, overal toepasbaar.


automatisch-brandblusserIn de beginfase van een brand automatisch brand blussen met onze innovatieve automatische brandblusser. Goedkope meest veelzijdige automatische brandblusser met universeel blusmiddel. Deze soorten brandblussers zijn speciaal ontworpen voor het tegen brand beveiligen van compartimenten waarin zich brandrisicovolle apparatuur, motoren of opgeslagen goederen bevinden. En dat voor een uiterst lage prijs!


Automatisch brand blussen is noodzakelijk wanneer sprake van een te verwachten brandrisico is. Of wanneer visuele controle niet mogelijk is of in de nachtelijke uren wanneer de meeste mensen aan het slapen zijn. Vanuit de media worden we dagelijks met de gevolgen van brand geconfronteerd. BlusPunt Brandblussers biedt deze voordelige brandblusser die automatisch in effectieve brandbeveiliging voorziet voor een uiterst lage prijs. Nu ook in onze webshop de automatische amfe-brandblussers met Novec blusgas en werking op basis van sprinkler..!


Brandblusser automatisch, eenvoudig te installeren, lichtgewicht, makkelijk verplaatsbaar en voor ophangen voorbereid (levering inclusief schroef en plug). De automatische brandblusser kent een razendsnelle blussende werking zodra de temperatuur in de directe omgeving boven de toegestane waarde komt. De brand wordt met deze brandblusser direct in de beginfase bestreden. Brandblusser uit solide kunststof vervaardigd waarbij rondom aan de buitenzijde drie stuks platte temperatuurlinten zijn bevestigd. Zodra deze platte (1 cm breed) linten gaan doorbranden treedt de automatische blusser in werking. Kortstondig wordt de zuurstof uit de brand weggenomen waardoor zuurstoftekort ontstaat, wat branddovend werkt. De blussing koelt de brand terwijl vertraging stoffen de kans tot herontbranding terugdringen.


Toepassingen automatische-brandblusser? Omdat de brandblusser voor blussen in meerdere brandklassen is ontworpen zijn er meerdere toepassingen. Bijvoorbeeld als brandbeveiliging in meterkasten, motorruimten en nabij elektrische apparatuur zoals wasdrogers. U kunt deze brandblusser door middel van het sleufgat aan de achterzijde overal eenvoudig ophangen en bij brand elders in huis of op kantoor eenvoudig afnemen en in de brand werpen. De blusser is zelfs vorstbestendig tot 20º beneden het vriespunt. Compacte goedgekeurde automatische-brandblusser met werking zonder 230V en waarbij geen tussenkomst van personen nodig is. Wacht niet langer en koop brandblusser automatisch om branduitbreiding te voorkomen.


In de webshop brandblussers met schuim, poeder, koolzuurgas, spray eenvoudig bestellen en veilig per iDEAL afrekenen. Neem bij vragen of voor informatie gerust contact met ons op.


brandblusser-automatisch


Brandblusser Automatisch | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl