5-kilo

5-kilo

Goedkope 5-kilo-koolzuurgas brandblusser kopen? In de webshop bij BlusPunt Brandblussers verschillende soorten 5-kilo koolzuurgasblussers met Rijkskeurmerk inclusief ophangbeugel en keuringssticker veilig online kopen. Koolzuurgas brandblussers voor aanbieding prijzen!


Geldt de 5-kilo-koolzuurgas brandblusser als een vereiste basis brandbeveiliging eenheid in bedrijfsruimten? Wat houdt dit in en welke brandblusser(s) is/zijn in bedrijfsruimten door de brandverzekering vereist? De regelgeving met betrekking tot vereiste brandblussers in ruimten en gebouwen van bedrijven, instellingen, winkels en verenigingen neemt de gebruiksfunctie en oppervlakte (in M2) van de betreffende ruimte(n) als uitgangspunten. De eisen vanuit het Bouwbesluit en ook de voorschriften van uw brandverzekering zijn hierin leidend.


5-kilo


De 5-kilo-koolzuurgas brandblusser geldt niet als basis brandbeveiliging eenheid echter bevat dit type brandblusser het beste blusmiddel om veilig een elektriciteitsbrand in elektrische apparatuur en elektrisch gevoede installaties te blussen. In bedrijfsruimten en ruimten van winkels, instellingen en verenigingen gelden 6-liter-schuimblussers als voorgeschreven basis brandbeveiliging eenheid. Deze dienen dan ook aanwezig te zijn. Echter kan het voorkomen dat een bedrijfsruimte, opslag of winkelruimte meerdere gebruiksfuncties heeft. Bijvoorbeeld werkplaats en kantoor. In dit geval worden er door de brandverzekering in deze ruimte een 6 liter schuimblusser en 5-kg-koolzuurgas brandblusser door de brandverzekering vereist.


Levering 5-kilo-koolzuurgas brandblussers. BlusPunt Brandblussers levert landelijk aan zowel bedrijven als particulieren koolzuurgas brandblussers met 2-kilogram en 5-kilogram inhoud. De koolzuurgas brandblusser met 2-kilogram inhoud is zeer geschikt voor het blussen van een elektriciteitsbrand in particuliere omgevingen. De grotere 5-kilo koolzuurgas brandblusser is met name door de grote inhoud dé brandblusser om een forse elektriciteitsbrand in kostbare bedrijfsapparatuur en elektrische installaties in de productieruimte of op kantoor te blussen.


De 5-kilo-koolzuurgas brandblusser bevat blusmiddel voor het veilig blussen op elektrische apparatuur binnen en buiten.  Het blusmiddel is namelijk vorstbestendig bij temperaturen ver onder het vriespunt. Het blusmiddel in koolzuurgas brandblussers bevindt zich in de cilinder onder opgeslagen druk. Bij het activeren van koolzuurgas brandblussers wordt het zich nog in vloeibare toestand in de cilinder bevindende blusmiddel, bij aanraking vanuit de bluskoker met de omgevingslucht, in gasvormig Co2 blusgas omgezet. Hierom wordt een koolzuurgas brandblusser ook wel Co2 brandblusser genoemd. Neem voor advies gerust contact op.


5-kilo-koolzuurgasblusser | BlusPunt © | info@bluspunt.nl