Thuis

Thuis

Welke brandblusser thuis? Goedkope brandblusser voor thuis, woning en appartement met universeel blusmiddel voor blussen op verschillende soorten branden in huis. Thuis zijn veel brandbare materialen die bij het bereiken van de ontbrandingstemperatuur spontaan kunnen ontbranden. Sprayblussers zijn kleine lichtgewicht brandblussers met Rijkskeurmerk!


Een brand thuis blussen vraagt een blusmiddel dat op meerdere brand soorten kan worden ingezet. Onze handzame spray brandblusser bevat universeel blusmiddel waarmee effectief in meerdere brandklassen brand in huis kan worden bestreden. Ideaal voor veilig blussen van allerlei soorten branden in woningen, appartementen en overige woonverblijven.


brandblusser-thuisBrandblusser voor thuis. Ontworpen om veilig brand in de keuken in combinatie met onder spanning staande huishoudelijke apparatuur te blussen. Dus veilig vlam-in-de-pan, brand in oven en frituurpan blussen. De blusser is ook geschikt voor het blussen van brand in de meterkast en audio of TV apparatuur. Feitelijk is de sprayblusser een goedgekeurde alles-in-èèn brandblusser voor thuis.


De blussende werking van de goedkope sprayblusser thuis en woonruimten berust op sterke verneveling van AFFF schuim. Tijdens het blussen legt het AFFF blusschuim als het ware een afdekkende film op de brand waardoor de brand dooft. Er kan namelijk geen nieuwe zuurstof tot de brand toetreden. Eenvoudig te bedienen brandblusser, voor iedereen! Het activeren van deze soorten brandblussers is spectaculair te noemen. Blusser ontgrendelen door knop met nummer èèn in te drukken en blussen door knop nummer twee in te drukken. Omdat er geen metalen borgpen meer verwijderd hoeft te worden is deze brandblusser ook voor ouderen een uiterst gebruiksvriendelijke blusser. Ideale brandblusser voor brandpreventie appartementen!


Voordeel van sprayblussers is dat zij vanwege het lichte gewicht makkelijk verplaatsbaar zijn en dat de blustijd duur hetzelfde is als van metalen schuim brandblussers met 6-liter inhoud. Blussers met metalen cilinder moeten jaarlijks onderhouden worden. Sprayblussers niet! Brandblusser voor woningen, onderhoudsvrij! Èn met optionele in donker oplichtende houder op te hangen. Ophangen sprayblussers thuis adviseren wij in de keuken en op de overloop.


brandblusser-voor-thuis

Goedkope Brandblusser | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl