Meterkast

Meterkast

Brandblusser om brand meterkast te blussen? Bij BlusPunt verschillende brandblussers om veilig brand in meterkasten te blussen. We maken onderscheid tussen brandblussers voor het blussen van meterkasten in woningen en brandblussers voor het blussen van meterkasten in bedrijfsgebouwen. Online goedkope brandblusser voor meterkast brand kopen bij BlusPunt.


Beste brandblussers om brand in de meterkast van woningen en appartementen te blussen zijn de goedkope automatische-blusser en de effectieve spray-brandblusser. De automatisch werkende blusser is de goedkoopste automatische brandblusser op het Internet te koop, bij BlusPunt Brandblussers. Innovatieve brandblusser omdat de blusser zichzelf zonder 230 volt netspanning activeert en blusmiddel bevat om veilig brand in meterkasten te blussen.


brandblusser-meterkastBrandblusser voor in de meterkast. Automatische brandblusser eenvoudig in meterkast te monteren. Behalve voor brandpreventie in de meterkast ook geschikt voor ophangen boven de wasdroger en brandrisicovolle apparatuur. Automatische brand blusser die bij overmatige hitte automatisch blust.


De sprayblusser op de afbeelding rechts hiernaast is een uiterst handzame brandblusser met universeel blusmiddel gevuld. Dit type sprayblusser is ontworpen voor het veilig blussen van onder spanning staande elektrische apparatuur en installaties. Het is bij het blussen op onder spanning staande apparatuur altijd belangrijk om minimaal èèn meter afstand tot de brand te bewaren. Hoe meterkasten in bedrijfspanden van MKB bedrijven en Horeca ondernemingen tegen brand beschermen? Voor brandpreventie in groepen- en meterkasten van bedrijven is de automatische-brandblusser de beste keuze omdat deze blusser 24/7 stand-by is. Goedkope brandblusser voor automatische brandpreventie in meterkasten en groepenkasten. Er is voor bedrijven en particulieren nog een alternatieve brandblusser behalve dan de automatische brandblusser en de sprayblusser, namelijk de koolzuurgasblusser. Koolzuurgas brandblussers zijn met 2 en 5 kilo blusmiddel inhoud in de webshop met verschillende prijzen te koop.


Brandblussers met koolzuurgas zijn voorname brandblussers met schoon blusmiddel. Deze soorten brandblussers worden met name in kantoorgebouwen nabij elektrische apparatuur en in technische ruimten opgehangen. Brandblussers met koolzuurgas blusmiddel voordelig online kopen bij BlusPunt Brandblussers. Advies brandblusser meterkast? Neem contact op.


brandblusser-meterkast


Brandblusser Meterkast | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl