Keuken

Keuken

Brandblusser keuken kopen? BlusPunt biedt in de webshop brandblussers om veilig brand in onder spanning staande keukenapparatuur in keukens (en daarbuiten) effectief te blussen. Online brandblusser voor keukenbrand bestrijding met goedkope prijzen bij BlusPunt kopen.


Welke brandblusser voor in de keuken kopen? Omdat het risico op branden in keukens nu eenmaal groot is hebben wij brandblussers voor zowel in de keuken thuis als brandblussers voor bedrijfskeukens. Een keukenbrandblusser dient blusmiddel te bevatten dat geschikt is voor het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur in combinatie met hete vetten (frituurvet) en oliën (bakolie). Er zijn verschillende soorten keukenbrandblussers. De brandklasse waarin brandblussers voor keukens zijn gecategoriseerd is brandklasse F. Staat op het brandblusser etiket brandklasse F dan is de keuken brandblusser zo geconstrueerd en ontworpen dat deze geschikt is voor het veilig blussen op hete vetten en oliën.


Brandblusser keuken thuis? Beste brandblusser voor brandpreventie in keukens van woning en appartementen is de sprayblusser. De sprayblussers in de webshop zijn onderhoudsvrije brandblussers die blusmiddel bevatten om brand thuis in verschillende brandklassen effectief te blussen. Sprayblussers zijn licht van gewicht en hebben een bijna zelfde blustijd duur als een 6-liter blusser! Soorten brandblussers die overal inzetbaar en uitermate handzaam zijn. Vanwege de geringe omvang zijn dit type brandblussers eenvoudig aan de wand op te hangen of in een keukenla of keukenkastje op te bergen. Ideale blussers om snel te kunnen blussen!


keuken-brandblusser


Brandblusser keuken Horeca onderneming of bedrijf? In keukens van bedrijven in de Horeca of keukens van bedrijven wordt met grotere hoeveelheden hete vetten en oliën gewerkt. Voor het blussen van brand in deze grootkeukens zijn vetblussers en koolzuurgasblussers geschikt. Vetblussers zijn met speciaal blusmiddel gevuld dat ook wel wet chemical blusmiddel wordt genoemd. Brandblussers die met koolzuurgas gevuld zijn bevatten onschadelijk blusmiddel dat na expansie en na aanraking met de zuurstof in de ruimte in Co2 blusgas wordt omgezet. Koolzuurgas brandblussers zijn in aanschaf een stuk voordeliger dan vetblussers en zijn net zo doeltreffend. Wilt u een koolzuurgas brandblusser voor in de bedrijfskeuken kopen dan is de koolzuurgasblusser met vijf-kilo-koolzuurgas de beste keuze.


Behalve brandblusser keuken ook keuken verbanddoos en brandwondverzorgende middelen kopen! Bij BlusPunt Brandblussers ook online brandwondverbanddozen en pijn verlichtende brandwondverzorging middelen online kopen. Neem voor advies en informatie over keuken brandpreventie en BHV EHBO middelen gerust contact op, wij zijn u graag van dienst!


Brandblusser Keuken | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl