Frituurvet

Frituurvet

Brandblusser frituurvet? In de webshop soorten brandblussers waarmee je veilig frituurvet en olie in friteuse, pan of frituurbak veilig kunt blussen. BlusPunt Brandblussers biedt goedkope brandblussers voor het blussen van frituurvet branden in de keuken thuis en op het werk.


Met welke brandblusser frituurvet blussen? Een vetbrand behoort tot categorie brandklasse-F branden waarvoor speciaal vet blusmiddel is ontworpen. Brandklasse-F vetblussers worden ook wel vetblusser of keukenbrandblusser genoemd. Door op de brandklasse afbeeldingen te klikken wordt je naar de voor deze categorie geschikte brandblussers in de webshop geleidt. Om brandblussers in meerdere brandklassen inzetbaar te maken hebben fabrikanten van met name schuim, poeder, vet en spray brandblussers premix blusmiddelen ontwikkeld waarmee deze ook geschikt zijn voor blussen in meerdere brandklassen en op elektrische apparatuur.

brandblusser vaste stoffen          brandblusser vloeibare stoffen          brandblusser gasbrand          metaalbrand          brandblusser frituurvet


Goedkope brandblusser frituurvet kopen bij BlusPunt Brandblussers is eenvoudig. Vetblussers zijn in de webshop met verschillende prijzen te koop. De vet brandblusser die je nodig hebt is afhankelijk van de inhoud van friteuse, frituurpan of pan. Voor het blussen van een vetbrand in de frituurpan thuis zijn sprayblussers de goedkoopste en beste vet brandblussers. Voor het blussen van een vetbrand in grootkeukens waar met grotere hoeveelheden frituurvet en olie maaltijden worden bereidt is een professionele-vetblusser met meer blusmiddel nodig. Onze brandblusser frituurvet in spraybus is met drukknop en draai verzegeling in de shop te koop.


Om met een brandblusser frituurvet veilig te blussen is het handig dat je na het bestellen en ontvangst notie van de gegevens op het brandblusser etiket neemt. Is er brand in de keuken dan weet je vooraf al hoe de brandblusser in te zetten en de werking ervan. Met een vetblusser is een frituurvet brand ook veiliger, dan met een blusdeken, te blussen omdat er van grotere afstand kan worden geblust. Bewaar tenminste èèn meter afstand tot de brand bij het blussen op frituurvet. Zo voorkomt u eventuele terugslag – overslag van heet frituurvet of olie op uzelf. Online brandblusser frituurvet voor woning, appartement of grootkeuken kopen bij BlusPunt!


Blusrating brandblusser frituurvet? Iedere draagbare brandblusser wordt voor toelating voor verkoop op de Nederlandse markt uitvoerig door hiervoor gecertificeerde instellingen getest. De getallen op vetblussers en de daarachter vermelde (hoofd)letter geven de blusrating en de brandklassen weer. Met de brandblusser blusrating wordt aangegeven welke brandgrootte de brandblusser maximaal aan kan. Als voorbeeld nemen we een sprayblusser met 5F-blusrating waarmee je zelfs veilig tot 5-liter frituurvet kunt blussen. Vetblussers voor bedrijfskeukens van bedrijven en keukens van HoReCa ondernemingen hebben 75F-blusrating.


Brandblusser frituurvet bestellen? In de webshop brandblusser frituurvet voor thuis of voor op het werk naar keuze via de beveiligde betaalverbinding eenvoudig bestellen. Vul uw naam en adresgegevens in. Indien gewenst kun je bij voorkeur een afwijkend afleveradres opgeven. Neem bij vragen over de beste brandblusser frituurvet brand blussen gerust contact op.


Brandblusser keuken | BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl