Advies Brandblussers

Advies Brandblussers

Advies brandblussers kopen? Het online aanbod aan brandblussers en blusmiddelen is groot. Wij kunnen ons voorstellen dat u advies wenst over welke brandblusser of brandblussers voor uw toepassing de juiste is of zijn. Alle soorten brandblussers in de webshop van BlusPunt Brandblussers hebben het Rijkstypekeurmerk. Wij geven u maatwerk advies brandblussers.


Advies brandblussers over poeder, koolzuurgas, vet, metaal, schuim en spray brandblussers. Omdat het aanbod aan brandblussers dermate groot is kan het voorkomen dat het niet direct duidelijk is welke soort brandblusser het gewenste blusmiddel bevat. Om hierin duidelijkheid te verschaffen zijn er brandklassen categorieën ontwikkeld. De meeste soorten brandblussers zijn ontworpen om in meerdere brandklassen brand te bestrijden. De brandklassen worden op iedere in Nederland verkrijgbare brandblusser vermeldt. Brandblusser fabrikanten zijn dit verplicht. Aan de hand van de brandklassen indeling is snel duidelijk welke brandblusser voor welke brandsoorten in het gebruik geschikt is zodat u een brand veilig kunt blussen.


advies brandblussers


Nieuwe brandblussers onderhoudsvrij? U leest het goed, wij bieden in de webshop ook nieuwe onderhoudsvrije sprayblussers èn de innovatieve onderhoudsarme composiet-brandblussers voor aanbieding prijzen. Sprayblussers zijn goedkope brandblussers voor auto, boot, camper woning, kantoor en keuken. Composiet brandblussers zijn ontworpen zodat u brandblusser onderhoud kosten kunt besparen. Dit zijn roestvrije blusapparaten met kunststof cilinder, RVS onderdelen en dubbele drukmeter. Brandblussers met lage onderhoud kosten? Inderdaad, u kunt deze soorten brandblussers zelf controleren. Alleen in het tiende jaar van twintig dienen composiet blussers van een nieuwe vulling te worden voorzien. Terwijl metalen brandblussers iedere vijf jaar een nieuwe vulling dienen te krijgen. Dus fors onderhoud kosten besparen!


Advies brandblussers blusrating. De goedkoopste brandblussers bij BlusPunt Brandblussers in de webshop met verschillende blusrating online kopen. Met brandblusser blusrating wordt op brandblussers aangeduid tot welke brandgrootte de betreffende brandblusser capaciteit reikt. Dit zijn de getallen welke naast de letters van de bijhorende brandklassen worden vermeldt. In de praktijk staat er dan bijvoorbeeld 5A-34B op het etiket van de blusser vermeldt.


Advies brandblussers inhoud. Het Bouwbesluit vereist in alle bedrijfsgebouwen brandblussers met een minimale inhoud van 6-liter-schuim of 6-kilogram-poeder. Wij geven u het advies om brandblussers die poeder bevatten niet in bedrijfspanden op te hangen. Blussen met poeder in bedrijfsruimten brengt namelijk enorme blusschade teweeg. Het poeder dringt zich overal binnen en met name in elektrische apparatuur en installaties welke buiten bedrijf raken.


Advies brandblussers voor thuis, onderweg of op het werk? De medewerkers van BlusPunt geven u graag informatie over de verschillende brandblussers in de webshop. Gratis advies brandblussers. Goedkope brandblussers online kopen in de shop bij BlusPunt Brandblussers.


BlusPunt Brandblussers © | info@bluspunt.nl