Bedrijfspand

Bedrijfspand

Brandblussers bedrijfspand nodig? Webshop brandblussers met Rijkskeurmerk en goedkope prijzen voor brandpreventie in gebouwen van bedrijven. Welke brandblussers zijn vereist?


Brandblussers in bedrijfsgebouwen vereist zijn draagbare brandblussers met een inhoud van minimaal 6-liter-schuim of 6-kilo-poeder. Vanuit BlusPunt Brandblussers geven wij het advies om alleen schuim brandblussers in een bedrijfspand op te hangen. Een binnenbrand met ABC poederblussers binnen blussen brengt namelijk enorme gevolgschade teweeg. In de webshop schuimblussers in diverse soorten met verschillende prijzen veilig online kopen.


brandblussers-bedrijfspand


Nieuwe brandblussers bedrijfspand èn besparen op de kosten voor onderhoud? Bij BlusPunt composiet brandblussers welke slechts eenmaal in plaats van driemaal, over de twintigjarige looptijd dat een draagbare brandblusser dienst mag doen, van een nieuwe inhoud hoeven te worden voorzien. Dat betekent twee keer besparen op brandblusser hervulkosten! Hiernaast zijn composiet blussers als het ware doorontwikkelde brandblussers met chromen handvat kunststof cilinder en dubbele drukmeter. De bluscilinder is dus revolutionair, roestvrij en ook lichtgewicht! In de shop bij BlusPunt de goedkoopste poederblussers en schuimblussers met composiet cilinder! Composiet is uiterst sterk materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Revolutionaire brandblussers voor bedrijfspand met gegarandeerde levensduur.


Aanvullende brandblussers bedrijfspand zijn koolzuurgasblussers. Bij BlusPunt verkrijgbaar met twee en vijf kilo inhoud. Koolzuurgasblussers zijn uitermate geschikt voor het blussen van elektriciteitsbranden. Het blusmiddel in koolzuurgas brandblussers bevindt zich vloeibaar in de bluscilinder dat na activatie bij aanraking met de buitenlucht in een schoon blusgas wordt omgezet. Koolzuurgasblussers zijn ontworpen voor brandpreventie nabij kostbare elektrische apparatuur en installaties in bedrijfspanden. In de webwinkel koolzuurgas brandblussers, ook wel koolzuursneeuwblusser, Co2 en kooldioxide blusser genoemd, voor aanbieding prijzen.


BlusPunt Brandblussers biedt zeer innovatieve brandblussers bedrijfspand, winkelpand en voor in de auto, boot, camper, caravan en ook voor thuis. Onze spray brandblussers zijn zelfs onderhoudsvrije brandblussers. Goedkope brandblussers met universeel blusmiddel bedoeld voor veilig blussen in meerdere brandklassen. Nieuwe brandblussers bedrijfspand nodig? Neem voor advies, informatie en vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.


brandblussers-bedrijfspand